Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy gapiący się w telefon podczas chodzenia po mieście.

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Oczywiście jak wróciłem z wakacji, dzień po nich musiał ktoś mieć do mnie w moim kurewskim mieście gdzie same Polacy Małpy są.

Oczywiście minął zaledwie 1dzień i jadę se na rowerze, a zza rogu wychodzi baba z telefonem piszącym na facebooku bo widziałem podczas drogi.

Wychodzi na ścieżkę rowerową idiotka, hamuję, i ma jeszcze pretensje do mnie i mówi O MATKO.

Mam prawo jeździć po ścieżce dla rowerzystów i nie moja wina że wychodzi sobie zza rogu, A obok miała ścieżkę dla przechodniów i by mi nie wyszła na drogę. a nie że jakaś baba nie widziała gdzie idzie i se wyszla na ścieżkę dla rowerzystów.

Mam chujowy rower 5letni, 5lat temu był dobry za 2k teraz jak chamuję to mi piszczy.

Co o tym sądzicie?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Podtrzymuje moją propozycję zamknięcia się w bunkrze. 

Przed tym nigdzie indziej nie uciekniesz, nawet za granicą gapią się w telefon. 

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Gdybyś widział co u mnie w Anglii się dzieje...

Tutaj to wyzwaniem jest zobaczyć kogoś patrzącego na to, co dzieje się przed nim. Nawet kierowcy ostatnio na drogę nie patrzą.

893961446222509646083.png

Opublikowano

Niestety w Polsce większość ludzi nie darzy rowerzystów szczególną sympatią.
Można się poczuć jak pasożyt, kiedy ludzie widząc Cię gdzieś indziej niż na ulicy specjalnie nie ustępują idąc całą szerokością chodnika...
Oczywiście nie twierdzę, że rowerzyści są święci i bez winy. To zależy od sytuacji.
Jednak nieraz zdarzały mi się sytuacje, w których jadąc po ścieżce rowerowej musiałam PRZEPRASZAĆ,
dając tym do zrozumienia, że chcę przejechać, chyba nie muszę uwzględniać średniego wieku takich osób xD
Generalnie rzecz biorąc, nie przejmuj się. W życiu jeszcze nie takie sytuacje Cię czekają, niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...