Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto czy nie warto ?

TampS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim,

Mam pytanko: Czy warto zaczynac gre w RO ?
Naczytalem sie masy komentarzy ze giera nastawiona jest na P2W i szybko sie nudzi.

Pytanie stad ze nudzi mi sie nieustanne granie w GW2 a pogralbym w jakies nowe MMO :v

W razie mozliwosci - sa jakies dobre dusze ktore przygarna do watahy i ogarna mniej wiecej ten tytul ?

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Dziwie się, że RO się nudzi. Ok, może na Chińskiej wersji, jak już wszystko jest teoretycznie dodane, to tak. Jednak na EU/DA itp cały czas dodawane sa nowe rzeczy (dungi, rajdy, itemy etc). Dawno nie grałam, przeszło 3 tygodnie, ale jak ostatnio byłam, to nie było jeszcze wprowadzonego maksymalnego, 79 lvl. (był 69). Nie ma też dodanej jednej klasy, jaką jest Assassin.

Czy jest P2W... szczerze powiem, że tak. Jednym wielkim strzałem w kolano ostatnio dla Europejskiej wersji było wprowadzenie do shopu mapek. Kto ma kasę nakupuje sobie ich multum. Nawet najsłabszy drop z nich to ładny zarobek. Ja powiem szczerze raz kupiłam, część Aurumów (waluty w sklepie) zakupiłam za $$ część za Gold Coinsy (walutę w grze) i z mapek byłam o około 500k na +.

Ale to wszystko zależy od tego, jak kto potrafi grać, jak kto potrafi w grze zarabiać i ile czasu spędza na grę. Jeżeli zgarniesz spoko ekipę, która będzie z Tobą chodzić na Word Bossy, czy Expert Dungi, to nie musisz bawić się w wydawanie $.
Pobierz, zobacz czy Ci się podoba i sam zdecyduj. Nigdy opinie w necie nie zawsze pokrywają się w 100% z prawdą. Jednemu się nie spodoba, drugi się w niej zakocha.

igNMhIy.png

Opublikowano

Też się osłuchałam innych opinii i było mi się ciężko przemóc ale ogólnie warto, przynajmniej takie jest moje zdanie xp ubolewam trochę nad tymi mapkami tak jak wspomnniała koleżanka wyżej ale jeżeli spędzasz w grze dużo czasu albo masz taki zamiar to polecam :28_hugging:

Opublikowano

Nasłuchałem się już inny opinii sądze, że warto powrócić

Masz jakieś wątpliwości? Zapraszam do kontaktu PW!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...