Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AKTUALNA porównywarka cen orbów

OgieńzZapalniczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim, myślę że znalazłem odpowiedni content, by błysnąć przy pierwszym poście.
Najpopularniejsza (do tej port) porównywarka cen Orbów jest martwa, nieaktualizowana, a przez to równie bezużyteczna - jakby w ogóle jej nie było.
Sam często z niej korzystałem (mowa o Poeex), daltego też postanowiłem stworzyć nową i lepszą. Może mniej zaawansowaną technicznie, ale czytelniejszą i skupiającą się jedynie na realnych transakcjach.
Ponadto usunięte zostały niemożliwe do wykonania transakcje, jak na przykład możliwość wymiany Mirror of Kalanadra na Chaos Orbs, bazą do wymiany orbów są najpopularniejsze waluty, czyli Exalted i Chaos.
https://odealo.com/articles/poe-orbs-trade-exchange-rates
Mam nadzieję, że tabelka przypadnie wam do gustu :-)

Opublikowano

Pewnie nawet z tamtą brane wszystkie ratio - jednak dla faktycznych noobków i casuali, wszystko w 1 miejscu jest jak najbardziej ok. Zresztą nie wszyscy potrafią korzystać z poe.trade a potem handluja pierwsze swoje exy za albo gówniany gear albo za 15c

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...