Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę programistą / Napisze plugin

Oskarr1239

Rekomendowane odpowiedzi

• Oskarr1239 zmienił(a) tytuł na Zostanę programistą / Napisze plugin
Opublikowano

Kolego, zaprezentuj jakieś "swoje" pluginy, nikt Ci nie zaufa, po tym co napisałeś, nie masz opinii na tym forum.

Nie wiadomo też czy ty pokroju joordiego nie jestes, ze programowanie polega na "edytowaniu plugin.ym"

Jak narazie nie polecam.

Opublikowano
3 godziny temu, TheMajster napisał:

Kolego, zaprezentuj jakieś "swoje" pluginy, nikt Ci nie zaufa, po tym co napisałeś, nie masz opinii na tym forum.

Nie wiadomo też czy ty pokroju joordiego nie jestes, ze programowanie polega na "edytowaniu plugin.ym"

Jak narazie nie polecam.

NiKcS6P.png

Kod nie jest skończony i wymaga poprawy.

Wszystko zostało napisane w 100% przeze mnie. Po tym co napisałem oraz pokazałem nie można stwierdzić, że kod jest autorski, jednak inne moje projekty są albo dopiero zaczęte albo wymagają testów i optymalizacji.

Opublikowano
1 godzinę temu, Oskarr1239 napisał:

NiKcS6P.png

Kod nie jest skończony i wymaga poprawy.

Wszystko zostało napisane w 100% przeze mnie. Po tym co napisałem oraz pokazałem nie można stwierdzić, że kod jest autorski, jednak inne moje projekty są albo dopiero zaczęte albo wymagają testów i optymalizacji.

masz + za intelij

robisz 2x ifa z tym samym. bez sensu. 

popraw nazwenictwo klas/package

Jeszcze trochę pracy przed tobą, 

Opublikowano
5 minut temu, TheMajster napisał:

masz + za intelij

robisz 2x ifa z tym samym. bez sensu. 

popraw nazwenictwo klas/package

Jeszcze trochę pracy przed tobą, 

2x if w jakim miejscu? Jeżeli chodzi o u.getSize() jest jeszcze 0 co oznacza brak magazynu

Opublikowano

@mrkacperekWiem że jest to mało, jednak nie mam nic ciekawego do pokazania. Trochę projektów posiadam, ale niektóre są niedokończone lub stare i niedopracowane. A github to nawet nie myślałem aby coś tam stawiać.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...