Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drama z IsAmU(znęcanie się nad nymfą itd)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze, nie trawie typa tak samo jak reszte tych jego śmiesznych lizodupów, ale to może być ustawka, tak samo jak było z Ajgorem, pamiętacie tą sprawe z pobiciem dziewczyny? Potem okazało się, że to wszystko to fałszerstwa. Wiele było takich sytuacji kiedy kobieta rozstaje się z facetem, a potem próbuje go zniszczyć za to, że z nią zerwał czy zdradził w każdy możliwy sposób. Jak dla mnie trzeba poczekać do konkretnych dowodów, oczywiście jeżeli wszystko co mówi Nymfa to prawda to szczerze jej współczuje i mam nadzieje, że Isamu gorzko w mocnym tego słowa znaczeniu pożałuje

Opublikowano
1 godzinę temu, Vein. napisał:

Szczerze, nie trawie typa tak samo jak reszte tych jego śmiesznych lizodupów, ale to może być ustawka, tak samo jak było z Ajgorem, pamiętacie tą sprawe z pobiciem dziewczyny? Potem okazało się, że to wszystko to fałszerstwa. Wiele było takich sytuacji kiedy kobieta rozstaje się z facetem, a potem próbuje go zniszczyć za to, że z nią zerwał czy zdradził w każdy możliwy sposób. Jak dla mnie trzeba poczekać do konkretnych dowodów, oczywiście jeżeli wszystko co mówi Nymfa to prawda to szczerze jej współczuje i mam nadzieje, że Isamu gorzko w mocnym tego słowa znaczeniu pożałuje

No nie wiem, 2 lata temu też wyciekło jakieś nagranie jak isamu ją tyrał 

Opublikowano

Hajs się skończył to teraz próbuję go zniszczyć :> Zapewne i tak się to nie uda. Wykop się nakręcił że go zniszczą, a zaliczą taką samą wpadkę jak poprzednio. Wcześniej odkładała po tysiaczku miesięcznie to pewnie ten hajsik się skończył.

IDcncno.png

Opublikowano
20 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Tych ameb się czytać nie da. Tam wszystko idzie za stadem, jak ktoś ma inne zdanie to niech nawet komentarza nie pisze. Uważają się za elitę internetu xD Beka.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...