Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AuthMe

NiebieskiKoksu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam kilka serwerów minecraft na wersje 1.9 i mam wgranego plugina o nazwie AuthMe wszystkim chyba dobrze znany mam 2 problemy:

1. Taki jeden ziomus na serwie zapomnial swojego hasla do konta i pisal do mnie zebym mu napisal jego haslo koles podal dowody itd. Ale jest taki problem ze nwm jak to zrobic

2. Tak jak powyzej musze sprawdzic haslo danego gracza, wiem ze jeat jakis szyfr itd. Ale ponoc mozna w configured.yml (czy jakos tak) mizna zmienic 1 linijke zeby pokazywalo rowniez komende /login lub /register jesli by ktos wiedzial jak to skonfigurowac to niech napisze i kolejna prośba jesli by ktos wiedzial gdzie znajduje się ten kod do "bazy" to niech poda najlepiej gdyby bylo w formie screenshota i podkreslone np. czerwonym

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Nie ten dział...

Ale nie lepiej ci po prostu komendą mu zmienić te hasło ?

/authme changepassword playername newpassword

Tylko musisz do tego posiadać odpowiednie uprawnienia.

Opublikowano

No wlasnie w tym problem ze posiadacz swojego konta chce miec jak najszybciej swoje haslo bo mu czas ucieka a nie chce zebym zmienial mu haslo (tak tez tego nie rozumiem moge mu zmienic na to samo xd) ale nwm jak sprawdzic haslo danego gracza nie ktorzy wiedza A apropo dzialu to sry jestemnowy tutaj i nie wiedzialem jaki dac dzial. Moze ktos kto ma serwer moglby mi powiedziec jak sprawdzic haslo gracza zeby mu je powiedziec  

Z góry dzięki :)

Opublikowano

Moim zdaniem, to jest po prostu podszywacz i chce okraść komuś konto, bo kto normalny nie może wejść na konto i nalega o podanie hasła kiedy proponujesz mu że mu je zmienisz :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...