Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack (Mi Działa)

Blo0d-WoitaSo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jestem nowy na tym forum ale niektórzy z was chcieli działający hack

1.Hack juz był na tym forum

2.Mi działa ale niewiem, czy wam zadziała

3.Potrzebny bendzie NetFramework 3.5 (nieraz jest niepotrzebny,ale u mnie był on potrzebny)

HACK

http://www.speedyshare.com/files/22987148/GHBForum_PuB.rar

SCENER (Dopiero co zrobiłem)

http://img257.imageshack.us/img257/2111/hacks.png

SCAN

http://www.virustotal.com/pl/analisis/db41d25d371efb583f9ef76470577f476abac58c483c656e7b056ac4862d4346-1276415929

PROSZE TESTOWAĆ JAK KTOS NIEWIERZY

@Down

Daje hacka po to żeby niektórzy wiedzieli ze jeszcze działa ...

@2down

Zaraz dam scana

-- Już

Warrock i jade :}

Opublikowano

w czym sens dodawac tego hacka jak on tu juz jest?

daj mi - a ja ci +

Ence Pence w ktorej rence, twoja stara spi w lazience

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę !

Opublikowano

Ok plus bo widzę że nie jesteś nab edytujesz post do góry zamiast dodawać nowe wyzerowałem ci bo miałeś na -1 ^^

Dodaje do zbioru...

76561198090890807.png

Opublikowano

ma wira

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

TE WIR SA NIE GROZNE MOZNA POBIERAC (NAPISALEM W CAPS LOCKU BO TAK )

@Edit

nie pobierac uruchamiam wr i hacka i wir sie pokazuje gry sie nie da wlonczyc wyskakuje error

NIE POBIERAJCIE PRZEZ TEGO CHU ZDUP MI SIE WR I MUSZE WSZYSTKO OD NOWA ROBIC

Opublikowano

CZLOWIEKU ROZUMIESZ WR MI SIE PRZEZ CIEBIE ZDUP I NIE MOGE GRAC ANI POBRAC OD NOWA NIE POBIERAC TEGO ZJEB HACKA

przez ciebie wogole mi sie juz gra nie wlancza po ponownym zainstalowani deb NIE POBIERAC NIGDY OD NIEGO

przez ciebie i twojego jeb hacka nie dziala mi wyskakuje caly czas bland nie moge wejsc do gry chu skand zes sie wzia chu jeb niemyty ciu dzienki kur

Opublikowano

Error: Cannot finde exeute file ! pisze mi to jak daje game start to znaczy błąd : nie mozna odnalesc pliku exeute i to przez to ze pbralem tego hack i tak samo po przeinstalowaniu gry

Opublikowano

ten hack ma wirusa: jest to zakraplacz (instaluje trojany na twoim biosie) może wam totalnie zepsuć komputer. jestem informatykiem i wiem o co chodzi... Najlepiej usuńcie ten temat.

Opublikowano

No to co wy chcecie...?

@Edit

MOGE DODAC CI SCENNERA ZE DZIAŁA, a po 2 znalazłem hacka co ma super jumpa ---- DZIAŁA, oraz co daje premke-- mozna kupywac items w shopie,no recoil.

Warrock i jade :}

Opublikowano

mario uspokuj się..

nikt nie kazał Ci ściągać skan był.. ściągnąłeś na swoją odpowiedizalność..

Topic nie da się kupować przez hacka rzeczy za premium bo to jest tylko wizualne..

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...