Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na PL

grizmoa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, znacie jakies hacki na PL, które działają i nie wywalają co 3minuty? Oprócz kamera i m2b. (Jesli cos, to z tureckiej wersji kamera tez wywala co sekunde)

Opublikowano

A czemuż to przecież metin2mod jeden z najlepszych modów do metina.  M2Bob najlepszy BOT. Czego chcieć więcej. 

­Zs8CEbP.png

Opublikowano
3 minuty temu, Ferros® napisał:

A czemuż to przecież metin2mod jeden z najlepszych modów do metina.  M2Bob najlepszy BOT. Czego chcieć więcej. 

No, ale jak mam sporo kont, a wywala srednio co 4min, no moze z raz na dwa dni ze dwie godziny, a tak to nastawiac wszystko i logowac to kurwicy mozna dostac. Dlatego szukam innych. GameGuard 24/7 wykryty

Opublikowano

Ludzie powtarzam to setki razy gameguard m2boba nie wykryje. Gdyz gameguard opiera sie na podmianie plików,  a m2Bob wstrzykuje biblioteki do procesu.. Ja sam jak używam m2boba to u mnie spokojnie 6 kont przez caly dzien leci.  Nawet jak ci wyłączy metka to BOT sam ci go włączy i zacznie znów expic

­Zs8CEbP.png

Opublikowano

Jasna sprawa Ferros jednak osoba wyżej zestrzela sobie ze nie chce m2Bob tylko jakiś inny zmienik bota wiec jak nie masz nic Ciekawego do zaproponowania oprócz reklamy m2Bob to badz tak mily i przestań komentować tego typu posty :P 

Opublikowano
9 minut temu, piterp napisał:

Jasna sprawa Ferros jednak osoba wyżej zestrzela sobie ze nie chce m2Bob tylko jakiś inny zamienik bota wiec jak nie masz nic Ciekawego do zaproponowania oprócz reklamy m2Bob to bać tak mily i przestań komentować tego typu posty :P 

Nie reklamuje tego bota... widzisz gdzieś tu reklamę?? Zamiast pisać takie bzdury to byś wyszedł naprzeciw i sam coś zaproponował. Piszę to co uważam za słuszne jak masz jakiś problem, nie zaglądaj do tematów gdzie się wypowiadam. Ortografia to podstawa. Widzisz jak latwo krytykować, po co to komu? Ja chce tylko pomóc.

­Zs8CEbP.png

Opublikowano
45 minut temu, Ferros® napisał:

Nie reklamuje tego bota... widzisz gdzieś tu reklamę?? Zamiast pisać takie bzdury to byś wyszedł naprzeciw i sam coś zaproponował. Piszę to co uważam za słuszne jak masz jakiś problem, nie zaglądaj do tematów gdzie się wypowiadam. Ortografia to podstawa. Widzisz jak latwo krytykować, po co to komu? Ja chce tylko pomóc.

A m2bob jest tylko w wersji platnej? ;p

Opublikowano
15 godzin temu, grizmoa napisał:

A mh od kaga/siela/cyca działa na PL?
Extreme injector nie wykrywa metina, co poradzic?

nie

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...