Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Technika oraz Sponsora!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam na imię Michał i mam 16 lat.Interesuję się prowadzeniem serwerów EasyHc, z tej racji szukam Technika i Sponsora:

Czego oczekuję?

- Od sponsora, oczekuję opłacenia maszyny, domeny i Youtuberów [ Koszt jednorazowy w granicach 400zł ] 

- Od Technika, oczekuję napisania wszystkich pluginów dostosowanych do serwera i ogarnięcia VPS 

Chętnych zapraszam na PW!

Opublikowano

@MarmarukHD a czemu nie pójdziesz na technika? ja myślałem że Marmaruk Programuje.

@Pixxell może opiszesz coś o serwerze który chcesz otworzyć lub jaką rolę byś ty na tym serwerze odgrywał? Bo jak na razie wygląda to tak że chcesz aby ktoś odwalił za ciebie całą robotę.

Opublikowano

Zaraz zaraz, ktos robi za ciebie serwer, jeden placi, drugi tworzy, a ty co robisz? Siedzisz, patrzysz i jeszcze pewnie 50%+ zysków z serwera?

Napisz bardziej jaki chcialbys projekt serwera, bo samo easyhc nie wystarczy, myslisz ze jakas reklama 400zl wystarczy i tak hop siup, bedzie ponad 100+ graczy? Przeciez nikt nie odejdzie od starych lepszych serwerów, na jakis nowy bez "doswiadczenia", i na taki ktory sie niczym nie wyroznia.

JAVA <3

Opublikowano
2 godziny temu, Entify napisał:

Napisz bardziej jaki chcialbys projekt serwera, bo samo easyhc nie wystarczy, myslisz ze jakas reklama 400zl wystarczy i tak hop siup, bedzie ponad 100+ graczy? Przeciez nikt nie odejdzie od starych lepszych serwerów, na jakis nowy bez "doswiadczenia", i na taki ktory sie niczym nie wyroznia.

Masz na myslij swój serwer?

@topic

Więcej informacji, na pierwszy rzut oka wygląda na to, że szukasz kogoś kto zapłaci i zrobi ci serwer a ty czym się zajmiesz? Wątpię że ktoś na to pójdzie. Nic nie oferujesz tylko coś chcesz.

Opublikowano
4 minuty temu, Sp1di napisał:

Masz na myslij swój serwer?

@topic

Więcej informacji z pierszego rzutu oka wygląda na to, że szukasz kogoś kto zapłaci i zrobi ci serwer a ty czym się zajmiesz? Wątpię że ktoś na to pójdzie. Nic nie oferujesz tylko coś chcesz.

Po 1. ch*j obchodzi cie mój serwer

Po 2. "Masz na myslij swoj serwer" - rozwin bardziej zdanie, bo twoj tok myslenia mnie zabija

Cytat

pierszego rzutu oka

XDDD

https://pl.wiktionary.org/wiki/pierwszy

czasem polecam zajrzec

@antywarn

Cytat

Interesuję się prowadzeniem serwerów EasyHc

To nie wystarczy, masz moze chociaz jakies male doswiadczenie?

Pewnie maszyna dedyk, reklama +-400zł, a ty bedziesz banowal za nic, lub robil inne glupoty, napisz co TY oferujesz, a nie tylko to:

Cytat

Czego oczekuję?

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...