Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Easy Anti-Cheat

kowal0050

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dość nietypowy problem w grze Paladins.

Dzisiaj zagrałem parę gierek po czym zrobiłem sobie przerwę. Po jakieś godzinie wszedłem na konto, doszedłem do kolejki meczowej i za każdym razem, gdy wczytuję się do gry otrzymuję komunikat Easy Anti-Cheat typu: You're removed from the game.

Nie wiem czy to jest ban, czy nie. Na e-mailu czysto, odpalony nigdy nie grałem. Miał ktoś coś podobnego? Dodam, że grając na innych kontach wszystko działa dobrze. Przed tą sytuacją dostałem dezertera na 5 minut, które odczekałem. Do supportu pisałem ale coś im się nie śpieszy, bo ticketa pisałem jakieś 3h temu. Czekam na wasze odpowiedzi.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

To może być błąd lub po prostu wykryło ci cheaty. Poczekaj pare godzin i zobaczy czy nadal będzie cie wyrzucać.

(')(.)(;)

Opublikowano
12 minut temu, MrSanten napisał:

To może być błąd lub po prostu wykryło ci cheaty. Poczekaj pare godzin i zobaczy czy nadal będzie cie wyrzucać.

Mimo wszystko nawet, jeżeli nie cheatowałem abym wyrwał coś to raczej by wiadomość przysłali, albo konto zablokowali całkowicie. Do teraz 0 odezwu od nich a pograć by się chciało ;) Może ktoś miał podobnie i się wypowie na ten temat.

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, kowal0050 napisał:

Mimo wszystko nawet, jeżeli nie cheatowałem abym wyrwał coś to raczej by wiadomość przysłali, albo konto zablokowali całkowicie. Do teraz 0 odezwu od nich a pograć by się chciało ;) Może ktoś miał podobnie i się wypowie na ten temat.

Dlatego szedłbym raczej w stronę błędów/prac technicznych związanych z systemem anti-cheat'a. Jak czegoś się dowiesz od support'u to napisz co było problemem.

(')(.)(;)

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na Problem z Easy Anti-Cheat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...