Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gierka Już?

lolekalan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ta gierka, którą możemy już pobrać z tymi 5 serwerami, czy tam 4 - to juz aktualne? czy to wciąż beta

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

Opublikowano

Teoretycznie beta już dawno się zakończyła, jednak nie widać (albo ja nie zauważyłam) informacji odnośnie tego. To była otwarta beta. Mająca na celu tylko eliminację błędów. Konta, postacie, wszystko co się w grze zdobędzie/zdobyło nie przepada.

igNMhIy.png

Opublikowano

ja już troche pograłem, jak coś to się odzywajcie to poklikam w większej ekipie :D

wqdz690429546a.GIFPiszę poprawnie po polsku.

33874.png

33966.png

4981.jpg

16023ph3.gif

Gram na takich serwerach jak :

• EROAD Martinok
  • Nefertity SRO Matteo
  • ZSZC Earth Martinok
  • Syndicate SRO Matteo i _Matteo
Opublikowano

Jest to już dawno oficjalna wersja, jeżeli, by tak nie było to IS byłby zablokowany :D Niedawno OBT wleciało ;)

y8HqE13.png                             

Opublikowano
10 godzin temu, Trivor napisał:

Jest to już dawno oficjalna wersja, jeżeli, by tak nie było to IS byłby zablokowany :D Niedawno OBT wleciało ;)

Juz dawno po OBT.

igNMhIy.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...