Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły na serwer easyhc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co MUSi być na serwerze easyhc? ;) (Najlepsze odp. dostaną po like ;)) 

Zbyteczne komentarze typu : Kolejny easyhc, Kotlet! etc. proszę zostawić dla siebie ;)

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano
9 minut temu, AdamGrzegorz napisał:

pomysł

To tak jakbym pytał jak zrobić kanapkę a Ty odpisał że muszę mieć przepis.... Na nic mi się nie przyda Twoja informacja, chodzi mi o konkrety. 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano
Przed chwilą, DeLajt napisał:

To tak jakbym pytał jak zrobić kanapkę a Ty odpisał że muszę mieć przepis.... Na nic mi się nie przyda Twoja informacja, chodzi mi o konkrety. 

Ale co ty chcesz osiągnąć z gotowymi pomysłami? Stworzysz kolejny serwer nastawiony na wysokie zarobki. Nie potrzebny nam taki, spływaj.

To tak jakbym pytał: "jaką grę powinienem napisać aby osiągnąć sukces taki jak flappy bird?". Czego ty kurwa oczekujesz? xD Rusz mózgownicą i sam pomyśl.

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano
3 minuty temu, AdamGrzegorz napisał:

Ale co ty chcesz osiągnąć z gotowymi pomysłami? Stworzysz kolejny serwer nastawiony na wysokie zarobki. Nie potrzebny nam taki, spływaj.

To tak jakbym pytał: "jaką grę powinienem napisać aby osiągnąć sukces taki jak flappy bird?". Czego ty kurwa oczekujesz? xD Rusz mózgownicą i sam pomyśl.

Napisałem gdziekolwiek że to będzie kolejny nudny easyhc? Pisałem że nic jeszcze nie mam? Czy pytam o GOTOWY POMYSŁ? Zapytałem jedynie jakie elementy musi posiadać easyhc, typu gildie, drop, jakieś nowe craftingi. Nie wiem do czego są przyzwyczajeni gracze bo nie grywam za dużo w mc. Jak masz tworzyć gównoburze to mogę Cię już pożegnać z tematu siema.

Btw. kolejny serwer pod 1.12 ;)

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Jak już ma być to nie p2w.

Jednak najlepiej jakbyś takiego nie robił.

...

Opublikowano

MPC schodzi na psy... PYTAM JAKIE ELEMENTY POWINIEN POSIADAĆ EASYHC a nie gotowy pomysł :X Chodzi mi o stoniarki, craftingi etc.... 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano
1 godzinę temu, DeLajt napisał:

MPC schodzi na psy... PYTAM JAKIE ELEMENTY POWINIEN POSIADAĆ EASYHC a nie gotowy pomysł :X Chodzi mi o stoniarki, craftingi etc.... 

no chyba jasne, jakies boyfarmery, kopacze fos, sandfarmery, jakies "cloud bootsy", i jakas fajna mapa, z drzewkarka, beczką itp.

Ale takich serwerów juz pelno wiec nie wiem co chcesz osiagnac robic taki sam serwer.

JAVA <3

Opublikowano
Przed chwilą, Entify napisał:

no chyba jasne, jakies boyfarmery, kopacze fos, sandfarmery, jakies "cloud bootsy", i jakas fajna mapa, z drzewkarka, beczką itp.

Ale takich serwerów juz pelno wiec nie wiem co chcesz osiagnac robic taki sam serwer.

Nie jasne bo jak wcześniej pisałem nie gram dużo na easyhc i nie wiem dokładnie co musi być dlatego pytam. Inne rzeczy również mam ale chce mieć podstawy. I nie napisałem że taki sam ludzie czytajcie ze zrozumieniem to nie boli...

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Jak nie masz pomysłów to pochodź po różnych live i popyta się twórców, większość Ci zawszę coś doradzi ;)

• Biter. zmienił(a) tytuł na Pomysły na serwer easyhc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...