Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

POWROT LEGENDY MYLOBBY ! (POTRZEBNA ADMINSTRACJA)

JordiiYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, z gory mowie iz nie uzywam ś lub ć gdyz mam zlamana prawa reke i trudno mi pisac.

O mnie:

Mam 15lat, jestem wlascicielem i zalozycielem MyLobby.PL prowadze czynny kanal na YouTubie.

O Serwerze:

Jest to serwer BungeCord z 5 trybami: EasyHC, BedWars, Murder Mystery, Arena PvP, SkyWars dziennie gra nawet po 500+ osob (Dowodem tego bedzie to iz serwer posiada BlazingPack,  a on jest od 250+ graczy :) )

Niestety serwer musialem zamknac gdyz nie umiem dobrze zabezpieczyc w 100% BungeCorda przed wlamaniami itp. Dlatego teraz prowadze serwer EasyHC pod domena MyLobby.pl na wersji 1.7.10.  

Jak juz pisalem potrzebujemy:

Adminstratorow, sponsorow (50-100zl lub maszyna na moje hasla itp) oraz Programistow ktorzy znaja sie na BungeCordzie i umieja go zabezpieczyc.

Oczekuje:

- 15+ (u adminstratorow i programistow)

- Nie wycofanie sie z podjetej wspolpracy

- Poswiecanie duzo czasu na serwer

- Reklamowanie go (wstawienie traileru na swoj kanal yt)

Oferuje:

- permisje *

- FTP Dla programistow

- Stalego kontaktu Skype/TS3

- i Wiele wiele wiecej.

####

** PROSZE NIE SUGEROWAC SIE NEGATYWNA OPINIA '' O MNIE'' GDYZ WYPLYWA O NA O NIEUDANEJ WSPOLPRACY Z KILKOMA LUDZMI ;) 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...