Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WIDEORECENZJA] Mages of Mystralia

bartek3pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mages of Mystralia, gra stworzona przez studio Borealys Games, obecnie składające się z ekipy 18-osobowej, którzy wspólnymi siłami stworzyli i finalnie wydali owy tytuł. Mages of Mystralia jest przygodówką z elementami zagadek logicznych, umiejscowiona w fantastycznym świecie i trochę przypominająca słynne przygody z serii „The Legend of Zelda”. 

Opublikowano

Prezentacja gry bardzo profesjonalna. Masz przyjemny do słuchania głos. Jedyne do czego moge się doczepić to to że czytasz z kartki, co samo w sobie nie jest minusem, ale w przypadku gdy chcesz powiedzieć coś "randomowego" (choć nie jest to dobre określenie) jest uciążliwe. Jest to szczególnie widoczne w momencie gdy mówisz o wypustkach w runach. Ale wystarczy trochę popracować nad grą głosem. 

Co do samej gry to przekonałeś mnie do niej. Choć nie jestem pewny czy nie znudzi się po paru godzinach, trzeba się przekonać. Brakuje mi w niej trybu co-op jak np w Magice.

(')(.)(;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...