Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

shoppy offline by deco

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki mały problem ze shoppami offline. Gdy chce wystawić shopka, to nie wyświetlają mi się opcje,aby wybrać czas na jaki chce się go postawić. Screen: https://scr.hu/kVjwO7

I teraz pytanie błąd leży po stronie clienta, serwera,czy sourca? Bądź coś omyliłem?

Opublikowano

Reboot na maszynie ;)

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Mam 2 wytłumaczenia (pierwsze bardziej realne)

1. Dałeś mi syserr zaraz po uruchomieniu gry w którym nie ma prawa nic być :D (chce syserr po tym jak otwierasz to okienko)

2. Czegoś nie dodałeś, ale to jest mało prawdopodobne bo skoro cos już jest w tym kodzie to raczej jest wymagane, więc brak tego został by zapisany w syserr

3. Sprawdź jeszcze syserr w ch, ale raczej to wina clienta. W sumie to nie wiem jak te shopy wyglądają (w sumie to nie widziałem żadnych :D ale na logikę to biorąc - client)

Gość Lajk™
Opublikowano

Ymmm.. w mysql ustawiasz czas na ile można sklep otworzyć, pewnie skrypt sql nie załadował ci się do końca i taki efekt. ;) 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...