Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z funkcjonowaniem CS'a.

Asymmetry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam całą społeczność forum,

Mam pewien problem, z którym borykam się od kilku dni. Jakiś czas nie korzystałem z platformy Steam, ostatnio jednak postanowiłem zainstalować Counter Strike'a i rozegrać kilka mm'ów ze znajomym. Wszystko szło pięknie, rozegrałem rozgrzewkowego deathmatcha, chwilę później wyszukałem meczu. Przez pierwsze dziesięć minut wszystko szło gładko. Później ekran zgasł, a  w słuchawkach usłyszałem dźwięk Windowsa, komunikujący jakiś problem, chyba wymuszenie zamknięcia jakiegoś procesu, który przestał działać. W lewym, górnym rogu pojawił się jedynie kwadracik z napisem Digital, zmieniającym się na Analog i odwrotnie. Po wyłączeniu komputera z przycisku i ponownym uruchomieniu wszystko grało, odpaliłem grę, pięć minut - sytuacja się powtórzyła.

Problem ten pojawił się w ostatnim czasie, nigdy wcześniej. Co lepsze - dotyczy on większości gier ze Steam, niektóre spoza platformy funkcjonują normalnie. W wymienionych grach znajduje się właśnie CS, Fallout NV, Paladins i kilka innych gier. Aktualizowałem sterowniki, nie pomogło.

Komputer ma swoje lata, niżej zamieszczam specyfikację;

Procesor Pentium Dual Core E5400 2.70GHz
4gb RAM
Karta graficzna NVIDIA GeForce GT630
System Windows 7.

Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Jeśli wybrałem niewłaściwy dział, prosiłbym moderację o przeniesienie we właściwe miejsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...