Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin2 MOD NA PL czyli jak nie dostac bana?

kuler1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chcialbym poruszyc temat moda na serwer globalny, chodzi o zarobek yang jak kazdy wie istnieje mozliwosc otrzymania bana za 
-handel z botem czyli "korzysci czerpane z fish/exp bota
-przez logi
-przez wspolprace ogolna z botem,nawet jezeli nie jest grane na bocie
Jak tego uniknac ? czy jezeli itemki beda przekazywane przez wyrzucanie przedmiotow a yangi przez tobolek czy to cos zmieni zeby glowna postac nie dostala bana ?
wszelkie wskazowki i porady mile widziane 
pozdrawiam 

Opublikowano

jeżeli chodzi o handel z botem to normalnie przez handel jeszcze nigdy nie dostałem bana

jak nie dostać bana? ciężko jest grać żeby nie dostać prędzej czy szybciej raczej cię zbanują. Po prosu nie przejmuj się banami na botach tylko rób nowe i zarabiaj yangi :p 

Opublikowano

dostalem na glowna postac, Gm pisal cos o logach o itemkach przekazywanych i ze to bylo na jednej postaci pewnie ip
wiec moze lepiej ostroznosc z jednego kompa na drugiego przerzucac itemki ?

Opublikowano

Ja na postaci głownej dostałem bana podczas expa a na buffie który stał obok tylko miesiąc bana, handel codziennie miedzy tymi postaciami pt itd. więc luźno nie musisz nic kombinować.

Lubie kotlety z jajkiem.

Opublikowano

Najlepiej mieć dwa osobne PC oraz dwa inne nety, i sprawa załatwiona wtedy nikt Ci nic nie udowodni na jednym bocisz botami a na drugim grasz bez bocenia, a czasem może się coś stać że np typ wystawi itemki w tobole za 1 yang albo miałeś szczęście i handlem dał ci kupe yang bo kończył grę ;) a kto udowodni ci że to ty tym drugim kontem w tedy to sobie dałeś ;).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...