Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AC II - Szukam spolszczenia

tm_WIII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was drogie mpcforumki :P 
Dobra z grubej rury mam AC II i updatowałem go zjebanego cwela xD Oczywiście Uplay edytion orginał :P
Teraz nie działa mi spolszczenie jest jakiś downgrade?
Albo może jest spolszczenie na nową wersję?
Dzięki z góry byczki za pomoc ale jestem zły xD 

nmexyu-2.png

oznacz mnie jeśli chcesz żebym odpowiedział @tm_WIII

Opublikowano

W sprawie spolszczenia to musisz poszukać w internecie.  Polecam powrót do poprzedniej wersji. Może w menu da się zmienic język bo jeśli update jest oryginalny to gra wciąż powinna być po polsku. choć jak wiem ta gra jest stara i chyba wyszła przed powstaniem uplay.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano
4 minuty temu, Milian napisał:

W sprawie spolszczenia to musisz poszukać w internecie.  Polecam powrót do poprzedniej wersji. Może w menu da się zmienic język bo jeśli update jest oryginalny to gra wciąż powinna być po polsku. choć jak wiem ta gra jest stara i chyba wyszła przed powstaniem uplay.

Dlatego pytam o downgrade :P a spolszczenie mam i nie działa na najnowszym updejcie jeszcze jutro coś pokombinuję ale może coś ktoś tu przekmini :C

nmexyu-2.png

Opublikowano

To znaczy ,że w oryginalnej wersji z płyty  w ogóle nie ma języka polskiego? Na 99% nie da się cofnąć aktualizacji i musisz przeinstalować grę. Zresztą na pdostawie logiki ciężo jest komuś przywrócić poprzednią wersję bo pliki są pozmieniane. Warto przed update robić kopie save.

Opublikowano
Przed chwilą, Milian napisał:

To znaczy ,że w oryginalnej wersji z płyty  w ogóle nie ma języka polskiego? Na 99% nie da się cofnąć aktualizacji i musisz przeinstalować grę.

Dzięki za porządne przeczytanie tego co napisałem aż Ci jebnę czerwonym skrinem xD jak nie umiesz czytać 

nmexyu-2.png

Opublikowano

To skąd go masz i czym się różni od zwykłego uplay? Czy to jest stara wersja uplay? Sądzę, że w sprawie tematu może się takie info przydać.

Opublikowano
5 minut temu, Milian napisał:

To skąd go masz i czym się różni od zwykłego uplay? Czy to jest stara wersja uplay? Sądzę, że w sprawie tematu może się takie info przydać.

Ja proste to jest key ja pierniczę ............... Byqu ogarnij fazę nie mam płyty dlatego zamulam o to spolszczenie kłuniec :P proszę kogoś kto to ogarnie o odezwanie się w tym temacie 

nmexyu-2.png

Opublikowano

Jest naprawiłem odkryłem tą opcję w końcu :) 
Dla tych co by nie umieli pokieruję 
Uplay > AC II > Właściwości gry > Parametry uruchamiania > i wpisujemy tam dokładnie 

"-language polish" (oczywiście bez cudzysłowia"") Odpalamy AC II i cieszymy się spolszczoną wersją :D 

CiasteczkoMen Proszę o zamknięcie tematu lub jakiś inny mod może zamknąć i dać najlepszą odpowiedź b-_-d

nmexyu-2.png

• Milian zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...