Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

m2bob, czy to działa i jest bezpieczne?

FurMand

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, sama strona troche dziwnie wygląda, czy to w ogóle działa, jest updatowane i jest bezpiecznie? Dodam, ze obecnie gram na Steamie.

Opublikowano

A tak serio przez 58h gry na odpale bana nie dostałem na m2bobie, jest opisane w zakładce anticheat jak unikać bana ale 100%, że Cie nie zbanują żaden dev. cheatów Ci nie da w żadnej grze.

Opublikowano

Ok, więc rozumiem, że działa to normalnie na wersji steamowej bez problemów? Forum po niemiecku tam jest więc sie od nich samych nic nie ogarnie, a strona też potwornie amatorska, i 0 info.

Opublikowano

Strona m2bob jest amatorska? xD
Są wszystkie potrzebne informacje i bot istnieje od kilku lat. 

Jeżeli odpowiednio się go ustawi to szanse na bana są niewielkie. W 50h + ynagi wbiłem 70lvl ;)

Kilka dropków odpalonych ciągle do tego bufy, jeszcze nigdy nie dostałem bana przez tego bota.

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

czyli jeśli będę używał m2boba z głową to śmiało mogę pakować 500zł w is i bocić ta? Nie zostawie po sobie jakichś logów na podstawie których później mnie mogą zbanować?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano
20 minut temu, hawajmeister napisał:

czyli jeśli będę używał m2boba z głową to śmiało mogę pakować 500zł w is i bocić ta? Nie zostawie po sobie jakichś logów na podstawie których później mnie mogą zbanować?

nikt nie zagwarantuje Ci tego, ja na m2bobie wbiłem 2x 120 i 1x 107 lvl bez bana, a na innym koncie poleciałem na 92 lvl, grasz na hakach to bana możesz dostać i z tym się trzeba liczyć, ale m2boba polecam, najlepszy bot do metina 

Opublikowano

Mam pytanie co to Boba, mozna tam WYŁĄCZYĆ speedhacka? Jest on domyslnie włączony, i jak chce go wyłączyć, to wywala, że premium trzeba miec. Wkurwia to, bo jes cały czas ta sama predkosc ruchu, niewazne czy jestem na koniu czy nie, i jest to zajebiscie obvious.

Opublikowano
9 godzin temu, FurMand napisał:

Mam pytanie co to Boba, mozna tam WYŁĄCZYĆ speedhacka? Jest on domyslnie włączony, i jak chce go wyłączyć, to wywala, że premium trzeba miec. Wkurwia to, bo jes cały czas ta sama predkosc ruchu, niewazne czy jestem na koniu czy nie, i jest to zajebiscie obvious.

Skoro nie da się wyłączyć spróbuj poruszać suwakiem. Mnie pomaga.

­Zs8CEbP.png

Opublikowano

Przeciez napisałem, że to jest prędkość stała, i sie nie zmieni, dam na 100, już zawsze jest na 100, niewazne czy wsiade na konia, czy pota wypije.

Opublikowano
5 godzin temu, FurMand napisał:

Przeciez napisałem, że to jest prędkość stała, i sie nie zmieni, dam na 100, już zawsze jest na 100, niewazne czy wsiade na konia, czy pota wypije.

Napisz na forum m2bob, żeby zrobili aktualizacje ze speedhackiem na darmowym bocie. Poczekasz z 2 dni i powinien ci zrobić aktualizacje.

­Zs8CEbP.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...