Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam kilka pytań

Mordassss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się zrobić niezniszczalny przedmiot? Typu niezniszczalny stone sword w sk? 

Jak dodać enchant w: format slot 22 of player with 1 of stone sword named "asd" with lore "asd"

Czy da się zrobić tak, aby ten miecz dało się z tej skrzynki wyciągnąć ? (Chodzi mi o końcówke typu to be unstealable)

Czy istnieje coś takiego jak: if player have 10 xp/lvl: (Lub cos podobnego xd)

Czy da się zrobić, aby po kliknieciu na np Zombie o nametagu "Jacek", otworzyła się skrzynka?

Opublikowano
Cytat

Czy da się zrobić niezniszczalny przedmiot? Typu niezniszczalny stone sword w sk? 

nie, mozna jedynie zrobic naprawe, przy kazdym uzyciu

Cytat

Jak dodać enchant w: format slot 22 of player with 1 of stone sword named "asd" with lore "asd"

format slot 22 of player with 1 of stone sword of unbreaking 10 named "asd" with lore "asd"
#a jak nie dziala to:
format slot 22 of player with 1 of stone sword named "asd" with lore "asd" of unbreaking 10
Cytat

Czy da się zrobić tak, aby ten miecz dało się z tej skrzynki wyciągnąć ? (Chodzi mi o końcówke typu to be unstealable)

raczej nie

Cytat

if player have 10 xp/lvl:

powinno dzialac:

set {_lvl} to player's lvl
if {_lvl} > 10:
	#dalszy kod

JAVA <3

Opublikowano

oki dziękuje!

eddit/ Ale jeszcze to : Czy da się zrobić, aby po kliknieciu na np Zombie o nametagu "Jacek", otworzyła się skrzynka?

Mam jeszcze jedno pytanie :D! play raw sound "random.pop" at attacker with pitch 1 volume 1

Max volume jest 1? + wcześniejsze pytanie Czy da się zrobić, aby po kliknieciu na np Zombie o nametagu "Jacek", otworzyła się skrzynka? A po kliknięciu na zwykłego, zeby sie nie otwierała xd?

Opublikowano
Dnia 27.05.2017 o 13:37, Entify napisał:

nie, mozna jedynie zrobic naprawe, przy kazdym uzyciu

format slot 22 of player with 1 of stone sword of unbreaking 10 named "asd" with lore "asd"
#a jak nie dziala to:
format slot 22 of player with 1 of stone sword named "asd" with lore "asd" of unbreaking 10

raczej nie

powinno dzialac:

set {_lvl} to player's lvl
if {_lvl} > 10:
	#dalszy kod

Istnieje takie coś

if player's level is (ilosc):

if player's xp is (ilosc):

XP - punkty doświadczenia są liczone w ułamkach paska poziomu.
LEVEL - Poziom doświadczenia liczone jako cały pasek poziomu.

Uważam, że poziom mojej inteligencji nie przekracza poziomu inteligencji przeciętnego człowieka.

Opublikowano
Dnia 27.05.2017 o 13:40, Mordassss napisał:

oki dziękuje!

eddit/ Ale jeszcze to : Czy da się zrobić, aby po kliknieciu na np Zombie o nametagu "Jacek", otworzyła się skrzynka?

Mam jeszcze jedno pytanie :D! play raw sound "random.pop" at attacker with pitch 1 volume 1

Max volume jest 1? + wcześniejsze pytanie Czy da się zrobić, aby po kliknieciu na np Zombie o nametagu "Jacek", otworzyła się skrzynka? A po kliknięciu na zwykłego, zeby sie nie otwierała xd?

on rightclick on entify:
	if name of event-entity's is "Jacek":
		open chest with 1 rows to player

JAVA <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...