Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo ważnę, proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo ważną prośbę. Ktoś przed chwilą (podejrzewamy kto) włamał się na pocztę mojej kobiety, zmienił jej hasła do banku, maila, facebooka i innych bardzo ważnych i prywatnych spraw.

nazwa maila [email protected]

Byliśmy z tą sprawą na policji, oni "będą prowadzić śledztwo", bank nie chce nam udostępnić danych do konta ponieważ tam też został zmieniony mail i nr tel, a włamywacz zna wszystkie dane mojej kobiety łącznie z peselem i nr dokumentu. Proszę o pomoc, sprawa jest pilna i natychmiastowa. Zapłacę symbolicznie za pomoc, dziękuję.

Proszę moderatora o nie usuwanie tego posta, tylko o promowanie go.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Dzwonisz do banku podając swoje dane i konto musi zostać zablokowane do czasu wyjaśnienia sytuacji. 
Piszesz do FB i przesyłasz skan dowodu potwierdzając swoje dane, konto zostanie zablokowane czasowo i po wyjaśnieniu sprawy odblokowane. 

Polecam używać wszędzie gdzie jest to możliwe podwójnego uwierzytelnienia. Wydaje mi się że do wykonania przelewu w banku jest to wymagane ;)

Jeżeli dziewczyna logowała się głównie z jednego IP to po dobrej rozmowie z obsługą kont pocztowych na interia to konto również da się odzyskać.

Jeżeli wiesz kto to zrobił to zalecam użyć przemocy :((

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Konto w banku nam zablokowali, zostaliśmy bez pieniędzy. Policja każe przyjść jutro, ze studiów zrezygnowała, fb zostało usunięte. Przelewy zostały wysłane itd. potrzebujemy natychmiast się dostać do tego maila

Day after day.

Opublikowano

Tak, drugiego maila nie miała, telefon został zmieniony na inny, nie znamy końcówki i hasło pomocnicze też na "moja kobieta", próbowałem zgadywać i nic. Jeśli chcesz możesz Ty spróbować. Dziewczyna nazywa się Agata, ten co ukradł to Patryk

Day after day.

Opublikowano

"Wystąpił nieoczekiwany błąd. Prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta."

Jeżeli chodzi o odzyskanie hasła na tym mailu to już tego nie zrobisz ponieważ przekroczono limit dopuszczalnych prób. 
Nie wiem jak jest na interii ale u innych dostawców poczty w takim przypadku konto również zostaje zablokowane. 

Pozostało wam jedynie czekać na pomoc ze strony supportu interi. Okażcie się skanem zawiadomienia na policji, może to w jakiś sposób przyspieszy sprawę.

1000093817-removebg-preview-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...