Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ludzi do współpracy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z tej strony Matusz od dawna gram w gry przeglądarkowe, mmorpg oraz gry na facebook i android . Od paru lat mam wiele ciekawych innowacyjnych pomysłów na gre lecz nie mogę ich zrealizować , szukałem inwestorów ale nikt takim tematem nie jest zainteresowany . Oczywiście moje projekty gier opierają się o czasy starożytne i sa typu strategiczne/ RPG . Wiem że pomysłodawców jest wiele i pewnie czytacie takich tematów dość sporo co daje mi bardzo małą szanse abyście rozważyli moją propozycje.

Dlaczego tutaj się znalazłem ?

Wiem że istnieją ludzie którzy chcieliby rozszerzać swoja wiedzę w programowaniu lub tworzeniu grafiki jeśli chodzi o gry ale nie każdy po ukończeniu szkoły, studiów dostaje prace i może się rozwijać, konkurencja freelancerów tez jest duża a firmy wymagają dużego doświadczenia . Są też ludzie ktorzy edytują silniki gier z pasji lub programują coś byle by się rozwijać „na siłe” lub nie zapomnieć to co się umie. Chciałbym aby programiści oraz graficy którzy maja wolny czas, ambicje, chęci do pracy nad projektami oraz rozwijania się i poszerzania swojej wiedzy dołączyli do mnie, abyśmy utworzyli grupę współpracujących z sobą ludzi  i zaczęli działać pracować na coś co w przyszłości może przynieść zyski . Szukam takich ludzi jak wy.

Mogę wam zaoferować :
- Wspólna prace nad projektem gry
- Nauke pracy w zespole i miła atmosferę
- Rozwijanie się i zdobywanie doświadczenia w tworzeniu gier
- Podział obowiązków , pracy i zysków

Wszyscy zainteresowani proszę pisać na priv z krótkim opisem swojej specjalizacji, możecie również napisać ale jesteście w stanie godzin tygodniowo poświęcić czasu na współpracę .

Pozdrawiam
DemoRose

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Absolwent oczywiście że aktualne i raczej będzie przez długi długi czas... . Dziękuje że się odezwałeś mam nadzieje że się dogadamy. 

Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...