Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy od tego jak używasz tych skryptów. Jeśli spamujesz braindeadoewo bezsensowne idealne combosy to lepsi gracze to zauważą i Cię zreportuja. Często widzę Lee Sina który robi perfect kick flasha ale w bezsensowne strony wiec wiadomo ze koleś skryptuje.

Opublikowano
44 minuty temu, jasiekj123 napisał:

Tak, ale pomińmy w tym poście moją rolę, chodzi mi stricte o wykrywalność ze strony serwera, nie bany przez reporty.

Nigdy nie wiadomo...

Riot banuje w takich przypadkach falami w odstępach kilku patchy od wykrycia... (przykład: wszystkim znane 4.21)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam za odkop, ale nie korzystam już z forum tak często, ale od siebie mogę powiedzieć iż używam aktualnie ext gos i na xerath'cie aktualnie posiadam 86% win ratio(jak uzyskam sporą ilość przegranych gier wstawie ss, ale częśto nie gram so) na poziomie d4-d2 z podstawowym evade. Aktualnie zero bana, bo ext jest safe chociażby na serwerach eu i us, garena,jp oraz reszta "azjatów" bannable, ale dalej rzadziej niż z innymi. Jakościowo dupy nie urywa, ale z postaciami jak xerath,cass i vayne izi, to i tak "nowy" projekt i cały czas jest coś nowego, więc.. jeśli jesteś osobą dla której 40 zł na miesiąc to nic specjalnego, możesz poklikać ale jeśli masz ciężko z kasą, radziłbym poczekać jeszcze trochę... bo jestem pewien że nie zadowoli Cię to zwłaszcza jeśli używałeś inny środowisk typu eb etc. :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...