Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania i prośba o poradę odnoście kart SP

Asfaraff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko. Jeżeli bym kupił na rynku SP2 dla maga (święty Mag) 99j, to mając 35j mógłbym ją założyć ?

I co się dzieje jak się nosi kartę która ma 99j? Exp ten dolny wtedy przepada czy expiąc na niej exp idzie na normalną job ?

I jaką polecacie kupić kartę SP dla maga? Aktualnie zarabiam na glacy. W 2h mam ok 3kk, a taka holka 99j kosztuje np 40-50kk.

Opublikowano

Tak będziesz mógł założyć. Jak masz 99j na sp cały exp leci na norm jobke. Co do kupna wydaje mi się że posek jest najbardziej uniwersalną kartą dla maga i warto w niego zainwestować.

Opublikowano

Szkoda hajsu na holkę, zbieraj sobie na vulkano lub poska, a holkę zrób sam.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Ok, a jest może jakiś sposób by zwiększyć poziom partnerowi ? Bo wolno mu idzie, ma 37 a ja 46, przez to sporo hp na mobach mu schodzi. Zwierzaki mają specjalną karmę która zwiększa o 1 lvl, czy jest coś takiego dla partnerów ?

Opublikowano
6 godzin temu, Asfaraff napisał:

Ok, a jest może jakiś sposób by zwiększyć poziom partnerowi ? Bo wolno mu idzie, ma 37 a ja 46, przez to sporo hp na mobach mu schodzi. Zwierzaki mają specjalną karmę która zwiększa o 1 lvl, czy jest coś takiego dla partnerów ?

Lekarstwo dla Wspólnika

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...