Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamisci

xHexi2k17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem aktualnie w Turcji na wakacjach i boję się islamistów. Poza tym są uchodźcy z Syrii. Pojechałem na tydzień żeby wypocząć bo ostatni raz na wakacjach byłem 7lat temu. Ze ktoś się wysadzi albo zaatakuje hotel bądź się włamie jak będę spał do pokoju. W dodatku ksiądz co chwilę odpala muzę w kościele arabska i śpiewa coś o Bóg jest wielki, boję się też powrotu samolotem, ze się rozbije jakie są szanse na to że się rozbije? Pisane z telefonu, pozdrawiam

Opublikowano

Według mnie przesada, jedyne czego możesz się bać to porąbanego prezydenta, z którym raczej kontaktu nie będziesz miał. Rzeczy, których się boisz są przejawami terroryzmu, który występuje w najróżniejszych miejscach na świecie przez różne osoby, szanse na to, że stanie się coś takiego co opisałeś są niemal takie same w większości ucywilizowanych miejsc na świecie. To co "ksiądz" robi to normalne obyczaje, takie jak w Polsce tylko, że innym języku i o innym bogu. Szansa na to, że rozbijesz się samolotem jest mała, ponieważ osoby latające nimi to profesjonalni lotnicy z latami szkoleń za sobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...