Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

STEAM - Problem z doładowaniem środków (VISA)

oski0132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nieaktualne, nie doczytałem ważnego zdania, które było na kartce w liście z kartą ^^

Cześć, w zeszłym tygodniu otworzyłem swoje konto w banku PKOBP (konto młodzieżowe - "konto pierwsze"). Dzisiaj przyszła mi karta debetowa (VISA DEBIT), a jako iż wyszła nowa operacja w CS:GO chciałem ją zakupić i już pojawiły się pierwsze zgrzyty.

Po wybraniu karty płatniczej (VISA) i wypełnieniu pól (poza Adres zamieszkania - 2 linijka, jeśli ktoś wie o co z tym chodzi to fajnie by było gdyby napisał) i kliknięciu "Kup" wyskakuje mi komunikat:

Transakcja nie została zakończona. Informacje o karcie płatniczej zostały odrzucone przez firmę obsługującą twoją kartę.

Należy pamiętać, iż firma obsługująca kartę może zablokować potrzebne środki, ale konto nie zostanie obciążone. Po poprawieniu wszystkich błędów w poniższych danych spróbuj dokonać zakupu ponownie.

Dane wpisywałem parę razy, aby się upewnić czy wszystko wykonałem dobrze, ale za każdym razem wyskakiwało to samo.

Moja karta debetowa wygląda praktycznie tak samo jak ta (poza napisem "Electronic use only i napis "VISA" jest na tle samej karty, a centralnie pod napisem "VISA" znajduje się napis "Debit". Dodatkowo napisy na karcie są białe i wypukłe).

mRNG5AL.jpg

Czytałem dzisiaj o problemach z tym bankiem, ale po pierwsze były one pisane ok. 2 lata temu, więc może coś się zmieniło (?), a po drugie wielu osobom wszystko normalnie śmigało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...