Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 500zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć poszukuje jakiegoś telefonu do 500 zł. Będzie służył do robienia zdjęć czasami, grania w jakieś proste gry, fb, yt, przeglądania internetu.

Obecnie mam https://m.ceneo.pl/36988580

I myślę żeby może kupić sobie nowego bo ten już powoli pada a jestem z niego naprawdę zadowolony 

Opublikowano

Poszukaj używanej Xperii M4 aqua albo dozbieraj trochę i kup nową(na allegro +/- 650zł). Mam i polecam 

@Krzysztofnowak 

Niech kolega wpisze na necie "xperia uruchamianie pamięci łączonej", nie trzeba roota, a można zwiększyć pamięć telefonu

#JebacSygnatury

Opublikowano

Miałem swojego czasu xperie e4, spoko telefon lecz miał jedną wadę jaką jest android 4.4.4, jak an te czasy dość starawy

signature.png

Opublikowano
15 godzin temu, Bastin_ napisał:

Poszukaj używanej Xperii M4 aqua albo dozbieraj trochę i kup nową(na allegro +/- 650zł). Mam i polecam 

Nie tylko nie M4 aqua telefon jest fajny ale ma dwie duże wady
- grzeje się
- mała pamięć zewnętrzna u kolegi nie dało się 3 aplikacji zainstalować horror

Dozbieraj do Xiaomi Redmi 4A https://www.x-kom.pl/p/357619-smartfon-telefon-xiaomi-redmi-4a-32gb-dual-sim-lte-dark-grey.html lub kup z chin będzie taniej tylko z gwarancją problemy 
A jak ma być na już to poszukaj TP-Link Neffos C5 jest poniżej 500 zł

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

up jakie problemy? na ibuygou jak kupi (wyjdzie mu to ponad 400zl, ale mniej niz 500zl pewnie) ma gwarancje realizowana w wroclawiu bodajze, gdzie serwis wie jak sie postepuje z xiaomi. 

Ja to bym poszedl w strone galaxy s5/lg g3 (za 500zl bez problemu kupisz w idealnym stanie), czy inna xperie z3 - z rynku wtornego oczywiscie. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...