Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samson G track.

fntz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, chciałbym wysluchac opinii osob które posiadaly mikrofon Samson g track. Jak każdy z nas wie, mikrofon swoje "lata" ma, lecz używa jego bardzo dużo np. youtuberow, od 5 miesięcy posiadam wlasnie ten mikrofon, lecz slyszac siebie na teamspeak'u czy nagrywając glos po prostu wydaje mi sie jakbym nie wyciagal z tego mikrofonu tyle ile można. Jakosc często brzmi kiepsko, dlatego musze mikrofon wspomagac masteringiem bo bez niego kiepsko sobie radzi, i pytanie. Czy mieliście taki problem? Jak wykorzystać maximum umiejetnosci tego mikrofonu? Podoba mi sie czyste i ladne audio u np. merghaniego, ma ktoś jakies sensowne rady? Dzieki :)

Opublikowano

Myslisz, ze merghani nie obrabia dzwieku? Nie napisales czego Ci brakuje, czy szumi itp, po pierwsze ustaw mikrofon, duzo ludzi na yt wrzucilo jak poustawiali swoje, moze nie pierwsza klasa ale odsluchasz u nich i stwierdzisz czy tak moze byc, druga sprawa duzo zalezy tez w jakim pomieszczeniu nagrywasz. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

@Oski0202- Bardziej mi chodzi o to, ze jakość samego audio nie jest tak dobra jaka np. na streamie ma merhani. Czy inni streamerzy, maja ladna jakość audio a u mnie to slychac jakbym miał mikro za 50 zl :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...