Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z AHCore

xAdr1an

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Na localhost bawię się AHCore, ale napotkałem 2 problemy z którymi sobie obecnie poradzić nie mogę, a dokładnie:

1. Jak usunąć te minki na screenie poniżej by były te o to strzałki "»". Te minki mam w /drop (wraz ze sklepem itd.) całym oraz /reset. W innych gui nie z core nie ma owego problemu.

sNp0Mx8.png

2. Po zrobieniu wszystkich permisji w "PermissionsEX" oraz ustawieniu prefixów nie ma ich na serwerze. Nie widać owych prefixów itd. niby coś tam w "config.yml" pod "global" trzeba dodawać, ale zrobiłem takie same nazwy rang jak "PermissionsEX", ustawiłem tak jakbym chciał by to wyglądało, ale nadal nie działa.

Proszę o pomoc! Z góry dziękuje i pozdrawiam. Oczywiście za skuteczną pomoc posypią się "Lubie to"!
Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tymi minkami zmień formatowanie na UTF-8 bez Boom powinno pomóc. Ewentualnie zapisz to jako kod javascript \u00BB.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano
7 godzin temu, PolskiRiko napisał:

Z tymi minkami zmień formatowanie na UTF-8 bez Boom powinno pomóc. Ewentualnie zapisz to jako kod javascript \u00BB.

Z tego co widzę to w każdym pliku w folderze "AHCore" mam formatowanie na UTG-8. Nie wiem jak zapisać kod javasript na /u00BB dodatkowo nie mam eclipsa itd.

Opublikowano

20 minut temu, PolskiRiko napisał:

Plugin nie posiada konfiguracji tych wiadomości?

W folderze "AHCore" w żadnym pliku nie znalazłem linijek od tego odpowiedzialnych, więc musi to być już w kodzie do zrobienia.

Opublikowano

Ładnie tak kopiować opis ?

CO wy wszyscy macie z tym pluginem co ma tysiące nazw...

Już lepiej użyc essentials, fg i otherdrops niż tej sklejki.

@anty

Pewnie coś sie zje*ało w kodzie :)

Opublikowano
2 godziny temu, TheMajster napisał:

Ładnie tak kopiować opis ?

CO wy wszyscy macie z tym pluginem co ma tysiące nazw...

Już lepiej użyc essentials, fg i otherdrops niż tej sklejki.

@anty

Pewnie coś sie zje*ało w kodzie :)

O jaki opis Ci chodzi? ;') Rozwiń swą wypowiedź.
Każdy używa tego czego chce nie sądzisz? Ktoś chce tej "sklejki" to używa, więc takie komentarze sobie odpuść :)

@Anty
Hmm... jest to od początku i tak zauważyłem, że coś się zepsuło. Posty do nabijania postów bez jakiś wszelkich chęci pomocy sobie naprawdę odpuść.

Dzięki i pozdrawiam!

Opublikowano

Jest to na każdym TXT. Powe mi ktoś gdzie dokładnie będę miał /drop to całe menu jak odpale plugin "AHCore" w Eclipse? ;') Bo znaleźć nie mogę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...