Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia XA - lekko "zalany"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idąc sobie z roboty pisałam sms'a w deszczu, wróciłam do domu było w porządku, chwile później zaczął mi delikatnie dotyk świrować i zaczęło się samo podgłaśniać. Wrzuciłam go do ryżu, po godzinie sprawdziłam - wszystko śmiga jak należy. Zostawić go tam do rana dla pewności?

+ czy dodatkowe wykupione ubezpieczenie w rtv euro agd "ochroni" mnie przed kupnem nowego telefonu?

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Zostawieni nie zaszkodzi.

Z ubezpieczeniem jest różnie bo może ochroni,  może nie ochroni.
Spytaj o dokładne warunki ubezpieczenia i potem wystarczy tylko przeczytać umowę. W sumie nie warto , telefon jest zbyt tani by wykupić dodatkowe ubezpieczenia

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ktosiu napisał:

Zostawieni nie zaszkodzi.

Z ubezpieczeniem jest różnie bo może ochroni,  może nie ochroni.
Spytaj o dokładne warunki ubezpieczenia i potem wystarczy tylko przeczytać umowę. W sumie nie warto , telefon jest zbyt tani by wykupić dodatkowe ubezpieczenia

Telefon tani czy nie, ubezpieczenie mam dodatkowe, muszę przeczytać dokładnie umowę. 

Póki co wyciągnęłam go, wszystko działa, nie grzeje się, nic nie świruje, nic się nie zacina. Mam nadzieję, że to po prostu lekka wilgoć. 

Paranoja z tymi telefonami. Wydaje 1000zl na telefon, który w lekkim deszczu Ci się rozpierdaczy, a weź telefon u operatora, który pływał w zupie i toalecie, a śmiga jak nowy.

Opublikowano
3 godziny temu, CiasteczkoMen napisał:

Tyle że ta Xperia to jest low end, kwestia tego, że Sony wycenia tak drogo ten telefon.

No niestety. To mój ostatni soniak, w tej cenie dostanę solidnego Xiamoi..

Póki co obserwuje telefon - płynnie chodzi nadal, dotyk też, głośniki działają, nic się z nim nie dzieje. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...