Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migracja konta do Papaya Play

Cigarette ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja juz cos popsulem ...

Po wpisaniu danych i zalogowaniu sie do papaya wyskoczylo mi, ze cos jest nei tak z kontem xD

I teraz mam napisane, ze konto przeniesione ... Ticket juz napisany, mam nadzieje, ze konta nie strace ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tez tak mialem. Moj kumpel z klanu rowniez wiec mysle ze jest to ogolny blad. Tak samo nie da sie zweryfikowac maila. Mysle ze blad z mailem poprawia. A co do konta to zostalo na pewno przeniesione skoro bylo napisane, ze COMPLETED i dodatkowo mozna sie normalnie zalogowac na papaya i widac nick z gry oraz login ze strony :) 

Opublikowano

No ja nie mialem napisane completed tylko jakis blad i w sumie nie wiem czy jest przeniesione czy nie .. Akurat ze zrobieniem konta na papaya problemow nie mialem, ale to bylo tydzien temu xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...