Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 10 Laptop nie chce sie uruchomić

Eryk09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak. Dzisiaj nie chciało mi czytac telefonu w laptopie, więc go zresetowalem. Niestety, laptop nie chce sie uruchomić od tamtego czasu. Caly czas kręci się kółko, a laptop sie nie uruchamia, tylko kolko sie caly czas kręci. Wyskakuje okno, w którym mogę uruchomić laptopa ponownie, albo wybrac opcje zaawansowane, takie jak Przejscie do Win10, uzycie urządzenia do naprawy, rozwiązywanie problemów albo wyłączenie laptopa. Rozwiąż problemy to resetowanie ustawienia do stanu początkowego, i tu jest problem, ponieważ na dysku jest za mało miejsca, i nie mozna nawet usunąć wszystkich plików, bo jest napisane, że za malo miejsca na dyksku. Inne opcje to Wiersz polecenia, naprawa podczas uruchomienia (nie działa), przywracanie systemu, odzyskiwanie obrazu, ust. Oprogramowania układowegl UEFI. Tu pojawia sie pytanie, czy da się jakoś sformatowac dysk C bez usuwania Windowsa, albo jakos inaczej to poradzić? Plyty do Win nie mam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...