Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wkurzające reklamy na YT....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Was też irytują te reklamy  z Grammarly których nie można pominąć? Rozumiem, że reklamy i hajs, ale puszczają jedną i tą samą reklamę która jest cholernie irytująca..

a5d2232ee68bd.png

Ludzie są troche wkurzeni....

f2ccccfa3c621.png

Deus vult

Opublikowano

Biznes rządzi się swoimi prawami. Reklama dźwignią handlu, a że podpisali korzystny kontrakt z YouTube to pełno ich wszędzie. Trzeba przeczekać, ceny na YouTube są horrendalnie wysokie, więc raczej długo wkurzać nie będzie. 

Qui est le prochain?

Opublikowano
36 minut temu, 9Jarek9 napisał:

Masz pecha. Ja dosyć często korzystam z youtuba, a jeszcze tej reklamy nie widziałem. 

U mnie yt chodzi po kilkanaście godzin dziennie i cały czas ta sama reklama... 

Deus vult

Opublikowano
4 minuty temu, TheMadMan9512 napisał:

Twoją pracą jest oglądanie filmików na youtube?

Gdzie można złożyć podanie?

Chwilowo zrobiłem sobie wolne i jak coś robię po domu to muzyka cały dzień leci :D

Deus vult

Opublikowano
9 godzin temu, Kerri napisał:

Nie słyszałeś o adblocku? ja od kilku lat nie mam żadnych reklam.

Dodajesz to w rozszerzeniach.

Nic to nie daje. 

Deus vult

Opublikowano
46 minut temu, Wojciech.. napisał:

Nic to nie daje. 

Jeżeli adblock nic nie daje to przeskanuj kompa lepiej/ sprawdz dodatki w przeglądarce bo prawdopodobnie złapałeś jakiś syf który nakłada takie reklamy na filmy mimo, że masz adblocka 

Opublikowano

Pewnie zainstalowały ci się jakieś dodatki które zasypują cie reklamami. Przeinstaluj przęglądarke, a jak to nie pomoże to poszukaj w internecie innych rozwiązań.

Ja używam dokładnie Adblock Plus i google chrome, ale to raczej nie ma znaczenia.

Opublikowano
10 godzin temu, sajko harper napisał:

Jeżeli adblock nic nie daje to przeskanuj kompa lepiej/ sprawdz dodatki w przeglądarce bo prawdopodobnie złapałeś jakiś syf który nakłada takie reklamy na filmy mimo, że masz adblocka 

Reklamy blokuje ale na randomowych stronach a na yt zawsze pojawiały sie reklamy. Nie wiem, spróbuje przeskanować. 

Deus vult

Opublikowano
12 godzin temu, chaterchater napisał:

Zainstaluj uBlock Origin zamiast aktualnego adblocka :)

Mam i nic to nie pomaga. 

Deus vult

Opublikowano
21 minut temu, Wojciech.. napisał:

Mam i nic to nie pomaga. 

Spróbuj przeskanować system narzędziem AdwCleaner (od Malwarebytes) i usunąć to co znajdzie. Możliwe, że jakiś syf reklamowy masz w systemie.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, chaterchater napisał:

Spróbuj przeskanować system narzędziem AdwCleaner (od Malwarebytes) i usunąć to co znajdzie. Możliwe, że jakiś syf reklamowy masz w systemie.

Kurde nie pomyślałem o tym i teraz  żadnych reklam nie ma :D 

Deus vult

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...