Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Stan logowania : Uwierzytelnianie

Kevcιo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, mianowicie nie moge zalogować się do gry, poniewaz mam ciągle uwierzytelnianie. Problem na screenie.

Z0osc6r.jpg

Opublikowano

Reinstall i naprawa plików? Dodaj do zapory systemu/antywirusa. Uruchom z poziomu administratora.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
13 minut temu, Creative napisał:

Reinstall i naprawa plików? Dodaj do zapory systemu/antywirusa. Uruchom z poziomu administratora.

Reinstal mi się nie widzi 10h pobierania tutaj, naprawa nie działa, dodałem do zapory, wyłączyłem antywirusa, uruchomiłem z adminem - nie działa.

Opublikowano
33 minuty temu, Creative napisał:

Wszystko zrobione, nic nie zadziałało,nawet ten program hextech, ale zauważyłem że nie mogę wykonać żadnych pingów np. do google, riot, mpc itd. ale internet normalnie mam, csgo mi działa. Po wyczyszczeniu CACHE dodaje mnie po zalogowaniu do kolejki, ale potem znów jest to uwierzytelnianie.

Opublikowano
2 minuty temu, Kevcιo™ napisał:

Wszystko zrobione, nic nie zadziałało,nawet ten program hextech, ale zauważyłem że nie mogę wykonać żadnych pingów np. do google, riot, mpc itd. ale internet normalnie mam, csgo mi działa. Po wyczyszczeniu CACHE dodaje mnie po zalogowaniu do kolejki, ale potem znów jest to uwierzytelnianie.

Hm, w takiej sprawie to pisałbym już do Riotu bo ja dalej nie jestem za bardzo w stanie Ci pomóc. Na internecie nie ma za bardzo jakichś tematów odnośnie tego, a sam nie spotkałem się z takim przypadkiem. Z reguły to mnie po kilku minutach logowało do klienta. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...