Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack licencja a NPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czym różni się licencja non-profit od cracka? Wiem, że na NPL nie można zarabiać ale to nie jest chyba aż taki powód żeby stawiać tsa na cracku w dodatku że mogą zab;lokować.

Opublikowano

Zależy od cracka. Na niektórych crackach nie masz takiej licencji jak NPL tylko taką jak byś wykupił i tam możesz mieć np. 99999 slotów (chyba da się więcej nie pamiętam).

Osobiście odradzam stawiana serwera na cracku ponieważ i tak Ci go prędzej czy później zablokują.

Opublikowano
3 godziny temu, Czopekens napisał:

Witam, czym różni się licencja non-profit od cracka? Wiem, że na NPL nie można zarabiać ale to nie jest chyba aż taki powód żeby stawiać tsa na cracku w dodatku że mogą zab;lokować.

Crack jest nielegalny i zapewne Ci go zbanują a w przypadku NPL jesteś na dużo lepszej pozycji ;)

Opublikowano

Ts małych serwerów nawet nie ruszy, zrobili jakąś śmieszną fale banów dużych serwerów i na razie spokój chyba im się znudziło xD

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...