Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są korzyści z zakupienia operacji?

Kokos9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Misje dające xp, po ich zrobieniu dostaniesz odznakę (w zależności ile misji, odznakę: brązowa, srebrna, złota), większa szansa na drop skrzynki

Opublikowano
1 godzinę temu, KoEj napisał:

Misje dające xp, po ich zrobieniu dostaniesz odznakę (w zależności ile misji, odznakę: brązowa, srebrna, złota), większa szansa na drop skrzynki

jest też diamentowa odznaka

tenor.gif

Opublikowano
Dnia 24.05.2017 o 11:20, Ork Czarodziej napisał:

jest też diamentowa odznaka

ile trzeba misji mieć na diamentową? wszystkie ? czy kilka razy te wszystkie zrobić?

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Kokos9090 napisał:

ile trzeba misji mieć na diamentową? wszystkie ? czy kilka razy te wszystkie zrobić?

jak zrobisz wszystkie to masz srebro . trzeba robić te co się co tydzień będą pojawiać 

Opublikowano

Gdy robisz misję dostajesz doświadczenie, jak uzbierasz odpowiednią ilość dostajesz dropa, czyli wychodzi na to, że za zrobienie misji dostajesz 6/7 skinów, jak masz szczęście to Ci się zwróci przepustka. 

185241494535326637230.png

Opublikowano
22 godziny temu, Kokos9090 napisał:

Wszystkie coopy + nabite 36k expa na tych trybach specjalnych. Z tego co się orientuję to co tydzień będzie zwiększany xp cap o 2000, jak ktoś już ma 1 gwiazdkę z aktualnego trybu to w następnym zdobędzie tylko 1 gwiazdkę za te 2000 expa, a jak ktoś nowy kupi operację i nabije 4000 expa to będzie miał 2 gwiazdki. Ogólnie można nawet zacząć w ostatnim tygodniu operacji, zrobić wszystkie coopy, nabić 36k expa i będzie miał diament.

6 godzin temu, N3ST0 napisał:

Gdy robisz misję dostajesz doświadczenie, jak uzbierasz odpowiednią ilość dostajesz dropa, czyli wychodzi na to, że za zrobienie misji dostajesz 6/7 skinów, jak masz szczęście to Ci się zwróci przepustka. 

7 broni. Zrobiłem wszystkie guardiany, po wbiciu 7 gwiazdki (zostaje 1/2 misje) pasek jest cały zapełniony i jest jakaś informacja o zdobyciu maks. ilości doświadczenia.

Tylko nie rozumiem w tym 1 rzeczy. Ponoć można zdobyć 16 broni i 9 skrzynek, więc nie wiem jak ma to wyglądać :p Możliwe, że z wargame'ów i tych innych w 1 tygodniu można zdobyć skrzynkę, a w drugim broń, ale nie jestem pewny.

tenor.gif

Opublikowano
3 godziny temu, Ork Czarodziej napisał:

7 broni. Zrobiłem wszystkie guardiany, po wbiciu 7 gwiazdki (zostaje 1/2 misje) pasek jest cały zapełniony i jest jakaś informacja o zdobyciu maks. ilości doświadczenia.

Tylko nie rozumiem w tym 1 rzeczy. Ponoć można zdobyć 16 broni i 9 skrzynek, więc nie wiem jak ma to wyglądać :p Możliwe, że z wargame'ów i tych innych w 1 tygodniu można zdobyć skrzynkę, a w drugim broń, ale nie jestem pewny.

Też zrobiłem wszystkie misje, tylko nie pamiętałem ile skinów poleciało. Ja mam cichą nadzieję, że dodadzą tych misji jeszcze. Z tego co pamiętam grało się tymi dobrymi i złymi zawsze, a teraz tylko 'dobrzy' byli ;) 

185241494535326637230.png

Opublikowano
3 godziny temu, Ork Czarodziej napisał:

no też mi się tak wydaje że w kolejnych tygodniach będą już skiny . 

3 minuty temu, N3ST0 napisał:

Też zrobiłem wszystkie misje, tylko nie pamiętałem ile skinów poleciało. Ja mam cichą nadzieję, że dodadzą tych misji jeszcze. Z tego co pamiętam grało się tymi dobrymi i złymi zawsze, a teraz tylko 'dobrzy' byli ;) 

też chciałbym żeby dodali takie misje jak ostatnio Gemini ,np strzel 30 hedów z kałacha na uproszczonym itp.

Opublikowano

No w op. wildfire fajne było granie z normalnymi ludźmi jakimiś scoutami, czy inną bronią nieczęsto używaną, grając na boty nawet robienie 30 killi bez kupowania broni jest proste. Przedtem były całkowicie inne mapy na te phoenixy, teraz po prostu dali mapy, które są już i tyle.

tenor.gif

Opublikowano

Operacja mimo wszystko na + za te war game i te 2 nowe tryby 2 v 2 i 5 v 5 z jednorazowym zakupem konkretnej broni, lecz tak jak wspomniano powyżej nudne i monotonne misje na boty.

Co do dropu to wczoraj koleś (random) dropnął grając ze mną misje guardiana rycerza za 232€ dobrze, że nie DL bo bym się pochlastał. Ja aktualnie zarobiłem 6€ xD tak czy inaczej się zwróciło + do tego jest odznaka diamentowa na zakończenie  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...