Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon z androidem w okolicach ~1100 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem zmienić swój 3 letni już telefon Motorolę Moto G na coś nowego gdyż mam już dość ciągłego zacinania się urządzenia przy włączonych 2 apkach.

Budżet na zakup: ~1110 zł
Kiedy zamierzasz kupić telefon?:Bardzo chciałbym jeszcze w tym tygodniu 
Pożądany rozmiar ekranu w calach: Najlepiej ponad 5 cali
Jaki system operacyjny preferujesz?: Android 
Do czego ma służyć telefon? (internet, gry, zdjęcia, etc.):Głównie internet, popularne apki (Snapchat,Facebook), nawigacja bardzo mile widziana. Najważniejszą rzeczą jest płynność.
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące telefonu? (marka, slot na kartę SD, dual sim, wysoka rozdzielczość ekranu, etc.): Jeżeli telefon będzie posiadać 64 gb to nie potrzebny slot na SD, lecz jeżeli 32gb bardzo fajnie byłoby mieć taką opcję. Najlepiej oczywiście full HD, NFC mile widziane. Jedyne modele o których myślałem to Xiaomi MI5 ( ten jest póki co na 1. miejscu prawdopodobnego zakupu, lecz jedyne co mnie w nim odrzuca to czarne krawędzie widoczne na nie czarnym modelu ). Zaraz za nim Redmi Note 3 Pro ( lecz tutaj nie wiadomo czy będzie aktualizacja do najnowszego andka ) oraz Huawei P10 Lite, ale on podobno lubi się przyciąć.
Masz w planach wgrywanie wszelakich ROMów?: Nie
Czy urządzenie może być używane?: Nie, w grę wchodzi tylko nowe

Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi :)

Opublikowano

Xiaomi mi5 bardzo dobry model tylko u nas w Polsce cena z oficjalnej dystrybucji kosztuje więcej

Z Polskiej dystrybucji aby gwarancja w Polsce była jest dostępny w xkom Xiaomi redmi note 3 https://www.x-kom.pl/p/331541-smartfon-telefon-xiaomi-redmi-note-3-32gb-dual-sim-lte-dark-grey.html z kodem dzien-dziecka jest za 999 zł fajna cena

+ dobrze wykonany

+ bateria

+ wydajny procesor

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Opublikowano

Xiaomi ci popasuje, ale nie ma NFC, od siebie polecę Moto X Style i Moto X Play jako alternatywę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...