Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ustawienia kamera na PL

grizmoa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam zamiar zrobić eq na WP do dt na 55lv. Przy okazji chce uzywać kamera dla wygody, a uniknac szans na bana, szkoda by bylo eq. Oczywiscie ciagle bym byl przy kompie. Czy jezeli uzywałbym tylko takie opcje mialbym szanse nie dostac bana w 99%?:
-Mobber (ustawienie naturalne, odpowiednia odleglosc i np co 10s)
-Autopot
-Skillbot
-AutopickUp
-Szybkosc ataku/ruchu (tak by osiagnac w 90% maksymalne naturalne wartosci, nie typu 3000)

Opublikowano
3 minuty temu, grizmoa napisał:

Siema, mam zamiar zrobić eq na WP do dt na 55lv. Przy okazji chce uzywać kamera dla wygody, a uniknac szans na bana, szkoda by bylo eq. Oczywiscie ciagle bym byl przy kompie. Czy jezeli uzywałbym tylko takie opcje mialbym szanse nie dostac bana w 99%?:
-Mobber (ustawienie naturalne, odpowiednia odleglosc i np co 10s)
-Autopot
-Skillbot
-AutopickUp
-Szybkosc ataku/ruchu (tak by osiagnac w 90% maksymalne naturalne wartosci, nie typu 3000)

Przejdzie, polecam Tasmanie tam i przy 3000 Cie nie zbanuje :)

Opublikowano
Przed chwilą, Xel3 napisał:

Przejdzie, polecam Tasmanie tam i przy 3000 Cie nie zbanuje :)

No tak, ale jak slyszalem pare osob dostawało bany, a ja wolalbym uniknac :P
Nie chce zadnych tasmanii, wole negrosa :D

Opublikowano
13 minut temu, grizmoa napisał:

No tak, ale jak slyszalem pare osob dostawało bany, a ja wolalbym uniknac :P
Nie chce zadnych tasmanii, wole negrosa :D

Powinno przejść, ale nigdy nie masz 100% pewności, że unikniesz bana :) alee ja bym stawiał, dt (nikt Cie nie widzi mniejsze ryzyko)

Opublikowano
16 minut temu, OrigamiMix napisał:

Jak ja boce po 12h w m2 całymi dniami i nie ma bana to jak w dt miał by być  xD

JAK CI SZYBKOSC RUCHU DZIALA NIBY Xd?

Chodzi mi o to, że jak powróci hahah :D Ale szkoda by było stracic konto z eq takim, chociaz przemawia do mnie to straszne ulatwienie :P

Opublikowano

Mobber - brak efektu pelerynki, czyli niezależnie od ustawień jak ktoś zobaczy to wiadomo, że bot
Speedhack - o ile dobrze kojarzę podniesienie szybkości ataku wygląda z perspektywy innego gracza jak waithack (nie ruszasz bronią, a moby są odpychane, padają)
Autopot - nikt Ci raczej nie udowodni, że używasz
Skillbot - to co wyżej
Autopickup - też jest w miarę naturalny o ile nie będzie wybierał poszczególnych itemów spośród tony innych

Podsumowując, przy całym tym zestawie jest dosyć spora szansa na wyłapanie bana (teoretycznie, bo praktycznie nie banują).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...