Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VpS pod serwer metin2.

Azet666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

arubacloud uciąga bezproblemowo 120 graczy online :) testowałem kiedyś :) ale nie wiem czy src odpali ci na nim.

Opublikowano
15 minut temu, lujek1232 napisał:

arubacloud uciąga bezproblemowo 120 graczy online :) testowałem kiedyś :) ale nie wiem czy src odpali ci na nim.

no właśnie z src mi chodzi ;/

Opublikowano
Przed chwilą, Azet666 napisał:

no właśnie z src mi chodzi ;/

Kosztuje tylko 5zł a spr może ja nie umiem odpalać :P

Opublikowano
Przed chwilą, lujek1232 napisał:

ogólnie to dopiero z tym wszystkim zaczynam, więc póki co tylko dla siebię chcę popatrzyć, jak to działa i tak dalej ;-)

dzięki za rade :D

Opublikowano
57 minut temu, lujek1232 napisał:

jeżeli vps z freebsd kosztuje 5zł to z góry jest wiadome, że większość rzeczy tam nie bedzie działała 

Opublikowano
19 minut temu, sajko harper napisał:

jeżeli vps z freebsd kosztuje 5zł to z góry jest wiadome, że większość rzeczy tam nie bedzie działała 

No, ale metka odpalisz tam.

Opublikowano
Dnia 23.05.2017 o 18:36, sajko harper napisał:

Kolego, jestes amatorem w tych sprawach więc proszę wyjdź.
Co ma cena do funkcjonalności? wielkie nic. 
Działa wszystko, a jeśli nie wierzysz, wykorzystaj voucher, dają za free więc nie wydasz ani centa a zyskasz większe doświadczenie a przyda Ci się hejterze.

Polecam arubacloud, VPS działa jak należy, bez problemu odpalą się 2 channele z 3 sub-channelami. Ale polecam odpalać jeden, bo po co więcej :P
Uciągnie bez problemu 12 osób, na większą skalę nie testowałem.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano
5 minut temu, kamil2321 napisał:

Kolego, jestes amatorem w tych sprawach więc proszę wyjdź.
Co ma cena do funkcjonalności? wielkie nic. 
Działa wszystko, a jeśli nie wierzysz, wykorzystaj voucher, dają za free więc nie wydasz ani centa a zyskasz większe doświadczenie a przyda Ci się hejterze.

Polecam arubacloud, VPS działa jak należy, bez problemu odpalą się 2 channele z 3 sub-channelami. Ale polecam odpalać jeden, bo po co więcej :P
Uciągnie bez problemu 12 osób, na większą skalę nie testowałem.

wielkie nic to masz we łbie, jeżeli ty coś polecasz to z góry jest chujowe

Opublikowano
7 minut temu, sajko harper napisał:

wielkie nic to masz we łbie, jeżeli ty coś polecasz to z góry jest chujowe

Kolego, daj mi 3 powody udowodnione screenem że masz VPSa, że coś tam było złego i jakiś minus.
Potem ja Ci podam 5 powodów które przebiją Twoje, udowodnionych dowodów :)
Nie sądź mnie jak mnie nie znasz, nie wiesz nawet co potrafię a mnie obrażasz i najeżdżasz :) 
Mam o wiele więcej doświadczenia praktycznego niż Ty ;)

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

pierdolenie w bambus, musisz mieć 32bg ramu na gracza a jak masz 100 graczy musisz mieć 3200gb ramu bo inaczej nie uciągnie :D

a tak na serio to taki vps gówniany spokojnie ci utrzyma 100+ osób, ci co tutaj piszą że obowiązkowo dedyk z 32gb ramu i łączem 1gbps po prostu nie mają pojęcia i piszą sobie bzdury, kiedyś to nawet nie było takich maszyn i jakoś serwery stały stabilnie, powiem tylko tyle normalny dedyk z prockiem xenon łącze 100mbps 4gb ramu i 1200+ na niemieckim serwerze bez żadnych odznak lagów, łącza 100mbps nie wykorzystasz na plikach metina nawet jakbyście się wszyscy na raz zesrali a co dopiero 1gbps to samo dot, transferu 5tb starczy ponad norme, metinowce sobie ubzdurali że jakieś tam pliki metina są aż tak wymagające  a tak naprawdę jest inaczej popytaj się tych ludzi którzy mają serwery a nie zielonych wypierdków którzy sobie piszą coś bo tak myśli, na świecie są rzeczy które potrzebują takie maszyny takie pliczki metka to jest nic, nawet taki hamachi ci utrzyma ponad 50 osób z hujowym łączem to jak może vps uciągnąć mniej ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...