Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tworzę serwer survival i poszukuję technika.

Wymagam:

1. Czasu

2. Dobrego kontaktu

3. Posiadania umiejętności pisania pluginów/skryptów

4. Nie zrezygnowania

Oferuję:

1. Rangę na serwerze (Jeśli chcesz)

2. Współpracę na dłuższą metę

3. Wynagrodzenie

KONTAKT NA PW LUB GG (na profilu)

banner.png

Opublikowano
6 minut temu, HAMMERxPL napisał:

Nie polecam. Osoba bardzo ograniczona.

Jebłem. 

Wypowiedz osoby która jest najbardziej ograniczona na tym forum.

@topic

Za mało informacji na twój temat :)

Opublikowano
Dnia 25.05.2017 o 18:29, HAMMERxPL napisał:

Nie jestem ogarniczony. Po prostu po przeczytaniu opinii o tobie i twoim beznadziejnym zachowaniu postanowiłem, że współpraca z tobą nie ma sensu.

@TheMajster dziękuję za wyjaśnienie tego osobnika :)

banner.png

Opublikowano

@TheMajster bycie najbardziej ograniczoną osobą na tym forum nie jest aż taką obelgą, więc twoja "riposta" nie jest zbyt udana, tak jak twoje życie.

@Randan nie jesteś ograniczony? "O nie, kilka małp napisało parę bezsensownych komentarzy, żadnych argumentów i dowodów, na pewno mówią prawdę" xD Co to jest jak nie ograniczenie?

4L0M4l0.png

Opublikowano
Dnia 25.05.2017 o 18:29, HAMMERxPL napisał:

Nie bardziej niż ty. A co do "czyje życie jest udane" z oczywistych powodów nie będę komentował ( ͡° ͜ʖ ͡°)

"O nie, kilka małp napisało parę bezsensownych komentarzy, żadnych argumentów i dowodów, na pewno mówią prawdę"

Tak, mówią prawdę i nie są małpami w przeciwieństwie do pewnych użyszkodników ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@RandanJak chcesz autorskie pluginy i serwer, który utrzyma > 10 osób nie wybieraj naszego forumowego Młota!

sygnatura_mpc.png

Opublikowano

@mikigaljeśli chcesz się z nim kłócić to do innego tematu by nie robić spamu w obecnym. 

@HAMMERxPLtwoje wypowiedzi nie wnoszą do tego tematu. Więc się nie wypowiadaj. 

banner.png

Opublikowano

@mikigali to co teraz napisałeś może też jest prawdą? Moje pluginy nie wytrzymają 10 osób? xD To ciekawe jak mój serwer wytrzymuje cały czas kilkaset graczy, nawet 500. Bardzo prawdomówna małpka.

Pisanie o kimś głupot na internetowym forum to chyba nie jest zbyt udane życie.

@Randanmoje wypowiedzi wnoszą bardzo dużo do tego tematu. Ludzie powinni wiedzieć, że mają zawierać współpracę z osobą ograniczoną. W sumie polecam TheMajster i mikigal, na pewno będziecie sobie dorównywać niżem intelektualnym. :) Proszę nie pisać o mnie fałszywych rzeczy to i nie będziemy odbiegać od tematu.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu!

Znalazłem technika. @HAMMERxPLjak mnie śmieszy jaki ty jesteś ograniczony :D Twój poziom intelektualny nie przekracza 2 gimnazjum a twoje zachowanie jest na równi z 11 latkiem.

banner.png

• Why zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...