Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Hotkey'E

adwi32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy coś pisze to skrypt "zjada" mi niektóre litery (nie wpisuje ich do pliku).Da się temu jakoś zaradzić? Bardzo proszę o pomoc.

Oto skrypt :

To jest ukryta treść, proszę

liczylem na barce lecz ona niemogla wygrac.

Przez kibicow ktorzy przy rzutach roznych wolnych swiecili w messiego laserami

Opublikowano

zjada nie zjada, w autoit keyloggera nie napiszesz... po pierwsze duża liczba antywirusów wykrywa w skryptach autoIT wirusy, autor środowiska to wyjaśnił. Więc nie próbuj bo i tak skończy się to prędzej czy później jako:

epicfail.jpg

[TUT] Full Autoit V3 Tutorial

yo po 1 nie kayloger tylko bot który zapamiętuje hasła -_-

stop1.png

Opublikowano

To nie wyjaśnia dlaczego skrypt nie działa na moje oko wszystko jest dobrze.Dlatego prosiłem was o pomoc i nadal proszę.

Opublikowano

a spróbuj zamiast hotkey'ów użyć instrukcji warunkowej i _isPressed. Może wtedy coś ci wyjdzie (pomagam w tworzeniu keyloggera tylko dlatego że i tak nic z niego nie wyjdzie)

stop1.png

Opublikowano

Zżera cały procesor....

Opublikowano

to te twoje zdefiniowane hotkeye tyle zżeraja !!

HotKeySet("LITERA") wyrejestrowywuje hotkeya !! najpierw pomyśl co zrobiłeś , każda funkcja dla litery u ciebie działa tak : wciskasz klawisz , kasuje hotkeya ( HotKeySet("COSTAM") ) , wciska COSTAM i znowu kasuje hotkeya ( HotKeySet("COSTAM") ) którego i tak nie ma juz to jak ma być przy następnym naciśnięciu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

Taa? a umiesz czytać? W temacie który podałeś:

w helpie masz jak byk napisane

rejestrujesz - wyrejestrowujesz - znowu rejestrujesz

ty tylko wyrejestrowujesz, zapomniałeś chyba zarejestrować potem. A, twierdzisz że skrypt z _isPressed zużywa cały procesor - eej ziomuś to ty jedziesz na jakimś PI 300Mhz, czy nie potrafisz użyć instrukcji warunkowej/pętli? Wstaw swój skrypt z _isPressed to zobaczę co tam najebałeś.

Aha, i zapomniałeś o 0, jak odczytasz hasło z 0? I tak na 99% twój 'projekt' zakończy się tym co wrzuciłem do poprzedniego posta.

EDIT:

Już wiem co spierdoliłeś, czytaj helpa następnym razem:

If calling this function repeatidly, should open 'user32.dll' and pass in handle.

Podejrzewam że napisałeś to w taki sposób, że skrypt co każde naciśnięcie musi otwierać dll'kę.

Edytowane przez Maciek134

stop1.png

Opublikowano

@UP : to jest dopiero testowy skrypt jeszcze, znaki specjalne, duże, małe litery , nie będę się męczył jak nie wiadomo czy to będzie działało

TO NIE JEST MÓJ SKRYPT TYLKO SCIAGNELEM GO Z http://worldgames.forumcommunity.net/?t=16732517

A tu mój nowy poprawiony kod (i tak źle działa) :

Opublikowano

tia, właśnie się dziwie co te dwie różne funkcje maja z soba wspólnego , chyba tylko podobne działanie ale nie takie same wykonanie działania !!

czasem pomyśl nim zmienisz i zrobisz coś bez sensownego , hot keye zajmuja pamięć, dla każdego zdefiniowanego iles tam tej pamięci , _isPressed to jedna funkcja odczytu z pamięci dla wielu klawiszy i właściwie wykonana i zdefiniowana zajmuje bardzo mało pamięc.

po drugie jak się bierzesz za poprawianie innych skryptów poprawiaj CAŁOŚĆ tak jak leci ( a w twoim przypadku, skasowałeś to co jest na ważniejsze do działania właściwego skryptu ) bo jak zgubisz tylko cześć skryptu to praktycznie cały napisany skrypt po tym będzie bez użyteczny

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

• Dodaj nową pozycję...