Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uszkodzony matchmaking?

domino120392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez mam z tym dylemat lubialem czasem pograc su-100 czesto losowalo na 6,7 tier wczoraj 15 bitew su-100 i wszystkie na 8 tier tez bylem zdziwiony losowaniami

Opublikowano

MM działało prawidłowo na serwerze testowym. Po wprowadzeniu go na normalny serwer są losowania 3, 5, 15, ale nie dobiera czołgów prawidłowo. Np: 2x ciężkie + średni vs 1 ciężki + 2x TD (piszę o T10). Na niższych tierach zmiany są nieodczuwalne, bo raz na xx bitew jesteśmy na topce to samo dotyczy map, które wróciły na stary tor, czyli ponownie gramy te same mapy.

Opublikowano

UP czyli na topce i pewno wyniki fajnie? :)   gz

a tak napreawde nie bede robil tematru 15 misja na TD zrobilem jakies 5k uiszkodzen czemu nie zaliczylo?

Opublikowano

Nie tyle żę ciągle na topce ale tak jak mówiła Pani z filmu który przedstawiał aktualizacje ;d Ciągle zmienia mi poziomy Tierów na jakich gram. Ale co do map to rzeczywiście powtarzają się tak samo jak ostatnio miałem kilka razy z czołgami że u mnie 7xHT a w enemy 3HT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...