Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak hosting wybrać na niewielki serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki hosting polecacie wybrac dla kolegow zeby sobie pograc tak do 20/30 slotow myslalem nad enderchest start za 14 zl 60 dni + 10 w prezencie  i wyglada to sensownie chcialbym wgrac pare nascie pluginow itp :) moze cos innego polecacie 

Opublikowano
11 minut temu, MarmarukHD napisał:

Jeżeli chcesz 20/30 slotow i ma byc do gry z kolegami to polecam titanaxe ;d

a sa tam gotowe paczki bo chodzi mi glownie o survival + gildie w miare tanio ? ile by to kosztowalo ?

Opublikowano
31 minut temu, znekXD napisał:

a sa tam gotowe paczki bo chodzi mi glownie o survival + gildie w miare tanio ? ile by to kosztowalo ?

3-4gb by ci wystarczylo na 20-30 slotow, wgraj najlepiej małą paczke z yt, wystarczy wpisac na yt frazę "paczka pluginow easyhc" 

JAVA <3

Opublikowano
22 minuty temu, Entify napisał:

3-4gb by ci wystarczylo na 20-30 slotow, wgraj najlepiej małą paczke z yt, wystarczy wpisac na yt frazę "paczka pluginow easyhc" 

Do której dołączony jest mały dodatek w postaci backdoora.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

• Rayso. zmienił(a) tytuł na Jak hosting wybrać na niewielki serwer?
Opublikowano
1 minutę temu, PolskiRiko napisał:

Do której dołączony jest mały dodatek w postaci backdoora.

nie kazdy dodaje backdoora do pluginow

@antywarn

Jak bedziesz mial paczke to mozesz ja tutaj podrzucic, bede mogl sprawdzic czy nie ma jakis backdoorow

JAVA <3

Opublikowano

Szczerze? Polecam titan axe tak jak u góry, a paczke sam zrób. Nie jest to trudne wgrać pare pluginów, a edytowanie znajdziesz w necie lub kogoś poprosisz ;D

Opublikowano
46 minut temu, Randan napisał:

Szczerze? TitanAxe jest trochę drogie. VPS od lvlup jest dobrym wyborem.

Po co mu VPS na 20 graczy ;ddd

Opublikowano

Jeżeli ogarniasz konfigurację serwera pod linuxem to bardzo polecam lvlup. Świetny hosting w świetnej cenie, ale tylko dla nerdów takich ja ogarniających postawienie własnego multicrafta czy bazy danych na linuxie :D

Poza tym na LvLUp masz oferty KVM, które dają Ci gwarantowany dostęp do zasobów! :D

Już jest! - iberioncraft.pl

banerMPC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...