Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pin Crack

Bazyl93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bazyl masz racje jest to forum o hakach a t jest roznica

a mianowicie

Hacking a Cracking

hacker to osoba ktora np wbija sie na czyjegos kompa ale nie uszkadza struktury czyli zdobywa swoje informacje ale dba zeby komus tego kompa nie zniszczyc

a cracker to osoba ktora wbija na kompa i oto nie dba czyli kasuje niszczy itp

@edit

czekam na pm od detoxa jesli bedzie chcail zebym odszedl z forum i wiecej nikomu nie pomogal przez co forum nie bedzie sie rozwijac to nie ma sprawy posprzatam po sobie tematy posty i pojde z forum dla mnie to nie ma wilkiej roznicy poprostu forum wtedy troche straci

@up ja nie jestem przeciwko spyware keylogom poniewaz mozna z tego zrobic uzytek mas zmoje gg w sygnie

@edit 2 przy okazji prosze modow zeby mi zabrali 60% z warnow jako iz maja juz ponad 1 rok...

Opublikowano

Dżizes nie odhuc muj ty wielki pr00 ;< Nupy bendom puakac!

Hacker, a Cracker - śmiechowe porównanie

Hackowanie gry/crackowanie kont a hackowanie/crackowanie - jak to śmiesznie nazwales, KOMPUTERÓW/SIECI KOMPUTEROWYCH to dwie zupełnie różne rzeczy...

Pin Cracker jest tu zabroniony, gdyż wiele osób chce sprzedac/zamienic konta, a co za tym idzie ludzie mogą je stracic... Działa to na podobnej zasadzie jak keylogger, dzięki PC mozesz zdobyc informacje do konta innej osoby. Co innego jak ktoś chce odzyskac swoje konto... Ale i tak wiekszosc oscamuje jakies napsa o passy i scrackuje sobie pin, i tak w kółko. Równie dobrze można tu podac uniwersalnego, niewykrywalnego keylogger'a i inny tego typu szit.

Opublikowano

moje porownianie cracker a hacker jest normalne nie wiem co widzisz w tym smiesznego nawet wikipedie se sprawdz a przedtym jak tutaj przyszedlem to widze ze bylo dushooooo tematow o hackach hmm 99 % proszacych o pomoc badz proszacych o haki naprwde super sprawa

a co do tego ze pare dni temu mialem odejsc to bym odszedl ale mlodyske wkorczyl i zbanowal adaxem

Opublikowano

Przecież i tak większość osób które na tym forum dokonały wymiany kont zostały oszukane to tak samo jakby użyć pincrackera a i jeszcze żeby go użyć trzeba znać passy do konta.

A z resztą w regulaminie pisze/pisało ( nie wiem nie patrzałem ostatnio na regulamin) że nie można prosić o pincrackera a nie go udostępniać.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Tak dla jasnosci sprawy.

W regulaminie byla luka ktora o tym nie mowila, natomiast kazdy (kazdy inteligenty, nie Athis?) wie, ze Pin Crakera nie daje sie w niepowolane rece, poniewaz jednym to pomaga, a natomiast drugim szkodzi. Powiem od rzeczy bo nie ma co ukrywac, ze wypuszczenie takiego cacka publicznie jest jednoznaczne z tym, ze jestes kompletnym lamusem, a uwazasz sie za pr0 cheater'a. Smiac mi sie chce jak czytam twoje posty typu ja pomagam ludziom i oni mnie kochaja, poniewaz twoim zdaniem jesli ty z tad odejdziesz, to za toba pojdziesz 15 tysiecy uzytkownikow zrzeszonym z tym forum, BZDURA.Wiesz jak sie nazywaja takie osoby co robia takie akcje jak ty? = Leecher.

1. Wchodzi na forum z dokladnoscia co do 5 min.

2. Sciaga pierwszy lepszy link nie zwarzajac na to czy to keylogger.

3. Nie wie co z tym zrobic.

4. Szuka tutoriala na zagranicznych stronach lub pisze tematy plx help.

5. Gdy ktos napisze poradnik tak prosty jak budowa cepa uwaza sie za PRO bo to odpalil.

A w ostatecznosci z uwagi na to, iz jest super bohaterem z fantastycznej czworki wrzuca mieso na forum gdzie jest pelno glodnych czyis kont noob'ów.

Mniejsza z tym.

Poprawie regulamin, bo to nasz duzy blad do ktorego sie przyznaje ale zapowiadam z gory, iz tego typu tematy zwiazane z pin crackiem, beda karane tygodniowym banem bez warnow, natomiast za wrzucanie pin cracka konto bedzie zawieszone na 31 dni.

Chcialbym tez zwrocic sie do obroncow Athisa, iz wasze pogrozki, spamy itd beda odpowiednio karane zgodnie z punktem ktory mowi o obrazaniu innych uzytkownikow oraz moderatorow.

Dlaczego pin cracker jest zabroniony? Bo to forum o CHEATOWANIU powtarzam, a nie o HACKOWANIU konto. Czaicie roznice pomiedzy tymi pojeciami?

To by bylo na tyle.

-Mlody

card.png

Opublikowano

Ban.

Sex And Przemoc

Dziwki, Dupy Koks i srebro

(Tworzę Pin Crackery, Spim Boty!! Lecz nie za darmo! PM ME)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...