Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszcie mi plugin.

EricosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Plugin, który pozwala na konfiguracje dropu z łowienia ryb, najlepiej by było, gdybym mógł ustalić nazwę i kolor itemu.

Daje 5 limitów like, i to jest plugin dla mnie bo mam taki serwer na ktorym gram ja i moi koledzy i nikt więcej także miłoby było dostać taki plugin

Opublikowano

Wątpie ,że ktoś napisze ci plugin, każdy "java developer" ceni swoj czas, lepiej zrob temat w dziale wspolpraca, i tam napisz ze dasz jakies wynagrodzenie.

JAVA <3

Opublikowano
Przed chwilą, Entify napisał:

Wątpie ,że ktoś napisze ci plugin, każdy "java developer" ceni swoj czas, lepiej zrob temat w dziale wspolpraca, i tam napisz ze dasz jakies wynagrodzenie.

Napewno się ktoś znajdzie miły, nie robie tego komercyjnie przecież.

Opublikowano

@EventHandler
    public void onFish(final PlayerFishEvent e) {
        if (e.getState() == PlayerFishEvent.State.CAUGHT_FISH) {
              // random
              // sprawdzasz szanse
              // pobierasz eq gracza
               // dajesz mu dodatkowy item

o to chodzi?

Opublikowano
57 minut temu, lordmuerv napisał:

@EventHandler
    public void onFish(final PlayerFishEvent e) {
        if (e.getState() == PlayerFishEvent.State.CAUGHT_FISH) {
              // random
              // sprawdzasz szanse
              // pobierasz eq gracza
               // dajesz mu dodatkowy item

o to chodzi?

on chce od razu caly plugin "gotowca" - od razu z configiem jeszcze XDD

@antywarn na prawde, nikt za darmo nie napisze ci od razu configu z jeszcze "listą" wypadających itemow i szansą na nie, kazdy szanuje swoj czas.

JAVA <3

Opublikowano
1 godzinę temu, EricosPL napisał:

Plugin, który pozwala na konfiguracje dropu z łowienia ryb.

Daje 5 limitów like, i to jest plugin dla mnie bo mam taki serwer na ktorym gram ja i moi koledzy i nikt więcej także miłoby było dostać taki plugin

Nic teraz nie ma za darmo.. ;d

Opublikowano
10 minut temu, EricosPL napisał:

Nie chcę otherdrops, pozatym nie na moją wersję.

otherdropsreloaded jest na nowsze wersje :p

JAVA <3

Opublikowano
2 minuty temu, Entify napisał:

otherdropsreloaded jest na nowsze wersje :p

Ale ja mam starą, pozatym nie chce otherdops, tylko osobny plugin lub skrypt. W skrypcie nie działa on fishing state caught fish, po prostu nie daje przedmiotu.

Opublikowano
37 minut temu, EricosPL napisał:

Ale ja mam starą, pozatym nie chce otherdops, tylko osobny plugin lub skrypt. W skrypcie nie działa on fishing state caught fish, po prostu nie daje przedmiotu.

ale czemu nie chcesz, ten plugin ma wszystko co chcesz, i jest na twoją wersję... dlatego dałem 2 linki, na nowsze i starsze, wydajny, ma wszystko chcesz, działa dobrze, ma bogate wiki, czego chcesz więcej?

1438614356923701010629.png

Opublikowano
1 minutę temu, GotoFinal napisał:

ale czemu nie chcesz, ten plugin ma wszystko co chcesz, i jest na twoją wersję... dlatego dałem 2 linki, na nowsze i starsze, wydajny, ma wszystko chcesz, działa dobrze, ma bogate wiki, czego chcesz więcej?

Własnie nie chce wiecej, chce mieć tylko plugin do modyfikowania dropu z łowienia.

Opublikowano
4 minuty temu, EricosPL napisał:

Własnie nie chce wiecej, chce mieć tylko plugin do modyfikowania dropu z łowienia.

czyli wolisz coś gorszego i wolniejszego "bo tak"? ech... nigdy nie zrozumiem (braku) logiki na tym forum przez początkujących adminów xD

To raczej musisz sobie sam napisać, za darmo raczej nikomu się nie chce czasu marnować na coś tak bezsensownego.

Opublikowano
3 minuty temu, GotoFinal napisał:

czyli wolisz coś gorszego i wolniejszego "bo tak"? ech... nigdy nie zrozumiem (braku) logiki na tym forum przez początkujących adminów xD

To raczej musisz sobie sam napisać, za darmo raczej nikomu się nie chce czasu marnować na coś tak bezsensownego.

Poeiwm ci tak, tym plugin prostszy, tym jego obsługa łatwiejsza i jest bardziej wydajny.

Opublikowano
1 godzinę temu, EricosPL napisał:

Poeiwm ci tak, tym plugin prostszy, tym jego obsługa łatwiejsza i jest bardziej wydajny.

Bullshit... co ma jedno do drugiego....

Łatwość obsługi i wydajność zależy tylko od programisty, jak początkujący dev z kilkoma miesiącami zabawy w bukkicie napisze mniejszą wersją WorldEdita czy guarda, to nie znaczy że będzie wydajniejsza bo ma mniej możliwości... to tak nie działa. Będzie pewnie 200x wolniejsza, bo taki dev nie zna się jeszcze dobrze na programowaniu i wydajności w bukkicie.
Tak samo łatwość obsługi zależy tylko od programisty i tego jaką konfigurację przygotuje, jakie doda komendy, może jakieś GUI? A to znowu zależy od doświadczenia takiej osoby... Więc pluginy rozwijane od wielu lat, szczególnie te open source, są zazwyczaj znacznie lepsze od pluginu napisanego w kilka godzin przez kogoś kto nawet nie rozumie jak działa hash mapa.

Skąd wy bierzecie te idiotyczne mity? jak sami się nie znacie na programowaniu to nie rozsiewajcie takich głupot, bo potem więcej ludzi w to wierzy...

Opublikowano

Przykro mi, jednak wciąż czekam na plugin/skrypt zamiast na kłótnie i inne tego typu problemy.

#edit

Do zamknięcia.

Opublikowano

Lepiej zrób to w Skripcie. Skript optymalizuje kod bo to jest tylko jeden plugin a nie wiele. Skrypty mają mniej linijek kodu i wszystko jest w jednym pliku. Skript potem sam optymalizuje ten kod żeby działał szybciej.

http://njol.ch/projects/skript/doc/events/#fishing

A poza tym sądzę że Unia Europejska musi być zniszczona.

Q8eOMob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...