Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na czym się opłaca grać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 22.05.2017 o 15:43, piter1130 napisał:

Tak jak w temacie, potrzebuje darmowego programu aby coś pograć Cassio na skryptach, co polecacie?

Cassio jest słaba obecnej mecie 

Opublikowano
22 minuty temu, kronos126p napisał:

Cassio jest słaba obecnej mecie 

A Ty nic nie wnosisz do tematu i tylko niepotrzebnie spamujesz :)

Co do programu, to słyszałem dużo dobrych opini o L++, jak na razie bez żadnych większych ban wave.
Z darmowych to EloBuddy, ale bannable i to ostro, sam się przekonałem, +20 kont w przeciągu pół roku ?

Ogółem to polecam grać bez pomocy trzecich programów, większy fun i brak banów :D

say_my_name_by_armagaten-daowbqg.png

Devils inside my mind

Opublikowano
13 godzin temu, Riau napisał:

A Ty nic nie wnosisz do tematu i tylko niepotrzebnie spamujesz :)

Co do programu, to słyszałem dużo dobrych opini o L++, jak na razie bez żadnych większych ban wave.
Z darmowych to EloBuddy, ale bannable i to ostro, sam się przekonałem, +20 kont w przeciągu pół roku ?

Ogółem to polecam grać bez pomocy trzecich programów, większy fun i brak banów :D

Fun jest większy z gnojenia przeciwnika, tyle że już nie warto bo konta szybko łapią bany za reporty, fakt można grać legit ale nie do tego zostały stworzone skrypty.

Opublikowano

Na niczym sie nie opłaca grać. EB to takie samo spierdolone gówno jakim było podczas premiery, od czasów zamknięcia L# skryptowanie mija sie z jakimkolwiek celem, nawet osoba pokroju silvera/golda zagra lepiej niż na sktyptach. Wyjątkiem są tylko ADC i orbwalking, ale jest to strasznie obvious. "Niestety", czasy skrypterów dobiegły konca panowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...