Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Vel'koz

KuuuBaaa123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !
Od długiego czasu main'uje Vel'koza i mam pytanie jaki do niego skin jest najlepszy. W dodatku dostałem zniżkę na Na pewno nie Vel'koza.

Wszyscy słuchają Reggae dla szpanu lub z powodu zioła. Ale tą muzykę trzeba po prostu czuć...

Opublikowano

Cześć, nie ma czegoś takiego jak "najlepszy" skin, to jest rzecz indywidualna, po prostu zobacz jak wszystkie skiny do danej postaci wyglądają w grze i wybierz to co tobie się podoba, a nie innym.

@Topic

https://www.youtube.com/watch?v=DVg7SleafEs

tego robaka JA bym wybrał, aczkolwiek jak już mówiłem to ma tobie się podobać nie innym

Opublikowano

Od czynnika czy skin jest lepszy zależy data wydania oraz cena. Jest coś takiego jaki skin jest najlepszy, bo w jeden jest włożone więcej pracy niż w inny, co z resztą widać po cenach.

Patrząc na vel'koz'a wziąłbym tak jak kolega wyżej Świetlistego, ponieważ ma on najbardziej interesujące animacje + jest skórką epicką.

To co kupisz zależy już od Ciebie. 

(Pamiętaj, że wielu dobrych graczy wybiera skin'y ze względu na inne animacje, którymi się lepiej gra.)

• Why zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...