Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam]Report

PenilePunisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak co dzień grałem na serwerze surf w grze tf2, jeden koleś ciągle miał krytyki, mógł mieć farta, ale po pewnym czasie

zaczął strzelać same głowy przez ściany, wszyscy na serwerze pisali, że ma aimbota + hacka na krytyki, bo miał je przy każdym strzale, nie ważne gdzie strzelił.

Jego profil lub steamID 0:0:214923780

Nie mam żadnego demo ani ss, ale fakt, że konto założył dziś co sprawdziłem na tej stronie oraz, że zmienił je od razu od założenia na prywatne, chyba wystarczy.

Piszę to tutaj, bo Polska nie ma już serwerów surf w tf2, więc nie mam jak napisać do administratora, gram na serwerze Angielskim, który jest niedbale zrobiony, iż opcja !report nie działa, a wchodząc na ich stronę nie da się zalogować oraz nigdzie nie jest napisane, kim jest h@ i jacy są admini (o ile są). Więc mogę prosić o pomoc  tylko tutaj.

Opublikowano

Nie chodzi o to, że on ustawił profil jako prywatny, tylko nie uzupełnił nic w ustawieniach. Jeżeli założysz konto na STEAM i nie pobawisz się w opcjach profilu też tak będziesz miał.
Jeżeli koleś serio tak się odpalił to VAC powinien go wykryć dosyć szybko. Pozostaje Ci czekać... 

185241494535326637230.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...