Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradziono Mi Konto W Bfh

BioTerror

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomocy skradziono mi konto w BFH i nie wiem co zrobić nie wiem jak to gościu zrobił ale też włamał mi sie na meila wiec prawdopodobnie też tu wbije i coś popisze bo to konto jest na tego skradzionego meila.Może ktoś wie z kim moge pogadać o tym z kimś wplywowym z kim moge o tym pogadać abym odzyskał to konto i przesłał pasy na innego meila.Zależy mi na tym ponieważ kupiłem bfy no i sie stracily.prosze o szybką odpowiedź bo sie strasznie denerwuje.A i jeśli nie jest to odpowiednie forum czy też dział prosze mnie o przekierowanie.

Opublikowano

musisz odzyskać maila, klikasz na przycisk "zapomniałem hasła" i robisz wszystko krok po kroku, potem musisz wszędzie zmienić mail, i tyle.

Opublikowano

Kolega nie a meila nieda sie odzyskać bo to był meil tak na odwal aby był i niewpisałem ani adresu alternatywnego ani pytania pomocniczego i nr telefonu wkurwił mnie skurwiel jak on znał hasło do meila.

Opublikowano

pewnie pobrałeś jakieś gówno z sieci, no to skoro robisz konta na odwal, to niestety nie wiem jak Ci pomóc...

Opublikowano

@Close. Co mnie interesuję że okradziono twoje konto?? To nie dotyczy MPC.

Na MPC jest zakaz proszenia o haxy , wymiany/sprzedaży/kupna kont itp. Jeżeli ktoś cię okradł pisz do firmy która prowadzi grę.

@Do wszystkich innych durniów (że tak powiem) : WIĘCEJ POBIERAJCIE GENERATORY BF FUNDS ITP ! TAk... NA 100% doda wam BF'y i kase albo Expa.. A jeszcze lepiej jak wpiszecie gdzieś swoje hasło + login.. . ...

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...