Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saints Row The Third - komputer resetuje się po uruchomieniu

DzikiJocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą Saints Row The Thrid. Po uruchomieniu mam opcje wybrania directx 10i11 lub 9 nie ważne którą opcje wybiorę komputer się zresetuje [Czyli wyłączy się i włączy] po 5-10 sekundach

Specyfikacja komputera

Karta graficzna: gtx 260

Procesor: Intel core 2 duo E8400

Płyta główna: Asus P5K-Pro

Pamięć Ram: 6gb Gdzie 4gb są od Corsair 2GB DDR2 CM2X2048-6400C5DHX a jedna 2gb dokładane zwykłe

Zasilacz Forton 400w

Grałem na tym komputerze w gry takie jak: Battlefield 4, Far Cry 3, The forest, Saints Row 4, Gta 5, Counter-Strike Global Offensive, Portal 2, Garry's mod

Procesor był podkręcany z 3ghz do 3,74ghz

Opublikowano

Po prostu pewnie winą jest własnie zgodność. To bolączka komputerów niestety.  W internecie wyczytałem ,że należy zainstalować Media Feature Pack. Żeby rozwiązać ten problem to bez próbowania różnych rozwiązań to ciężko. Warto doinstalować pliki tych directów. Jak wiem system zazwyczaj zawiera tylko najnowsze. Na płycie z grą powinno być.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano
1 godzinę temu, Milian napisał:

Po prostu pewnie winą jest własnie zgodność. To bolączka komputerów niestety.  W internecie wyczytałem ,że należy zainstalować Media Feature Pack. Żeby rozwiązać ten problem to bez próbowania różnych rozwiązań to ciężko. Warto doinstalować pliki tych directów. Jak wiem system zazwyczaj zawiera tylko najnowsze. Na płycie z grą powinno być.

Tak ale działało mi to dwa dni temu odinstalowałem i dziś już nie chce

Opublikowano

Dobra można zamknąć temat udało mi się naprawić o co chodzi o to że trzeba w oknie otworzyć grę lecz mi po tym nie chce na pełnym ekranie działać ale jak jest na w oknie to działą

Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 17:27, DzikiJocker napisał:

Dobra można zamknąć temat udało mi się naprawić o co chodzi o to że trzeba w oknie otworzyć grę lecz mi po tym nie chce na pełnym ekranie działać ale jak jest na w oknie to działą

To może jest coś nie tak ze sterownikiem do karty graficznej? Nie mam pomysłu, no ale skoro działa - to raczej dobrze.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...